![]() |
|
|||||||
| Zeka Oyunları - Bilmece - Bulmaca Zeka Oyunları - Bilmece - Bulmaca bölümü |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
![]() ![]() |
En Büyük İluzyon¿
![]() Evet , adımları uyguladıktan sonra ne görüyorsunuz ? Ben cevabımı hemen yazıcam aşağı ancak uyguladıktan sonra bakın.Direk cevaba bakarsanız anlamı kalmaz onu görmeye çalışsınız zaten.İlk önce deneyin ne gördüğünüzü yazın bakalım. Ben Hz.İsa ya benzer bir yüz görüyorum.40 sn baktım. Mavi duvarıma bakarken gözümü hızla kapayıp açtığımda daha belirgin halde çıkıyor.
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
.:##ѕ т я σ η g-м α η##:.
![]() ![]() User ID: 10336
Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 1,457
Konular: 502
Ruh Halim:
Teşekkür : 197 REP Gücü : 14178
REP Puanı : 1417516
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: En Büyük İluzyon¿
dedıklerını yaptım ama sadece yuvarlak bı cısım ve ıcınde 2-3 tane ufak top seklınde seyler vardı o kadar
![]()
![]() Şimdi giderken sana ülkemin toprağında büyüyen Bütün çicekleri bırakıyorum doya doya kokla Bütün nehirleri ırmakları veriyorum sana kana kana iç Havayı doya doya içine çek Özgürce korkmadan gez dolaş yaşa Hepsinin bedeli ödendi nasıl olsa !
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
hüzиüи mกvi kızı♣
![]() User ID: 80813
Giriş Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 3,899
Konular: 2021
Ruh Halim:
Teşekkür : 587 REP Gücü : 18466
REP Puanı : 1846261
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi adam gördüm sanki ama kim bilmem
![]()
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи коŁік
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 100748
Giriş Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 1,118
Konular: 125
Ruh Halim:
Teşekkür : 172 REP Gücü : 12008
REP Puanı : 1200613
aaa evet gördüm gördüm
bıyıklı sakallı uzun saçlı..V yakalı bişi giymiş dimii..daha önce de yapmıştım ama bu kadar gerçekçi görmemiştim...
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи віŁġійі
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 3945
Giriş Tarihi: Nov 2006 Mesajlar: 1,535
Konular: 121
Ruh Halim:
Teşekkür : 23 REP Gücü : 5262
REP Puanı : 525869
gerçekten güzel hala monitöre bakarken o yüzü görüom
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи коŁік
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 100748
Giriş Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 1,118
Konular: 125
Ruh Halim:
Teşekkür : 172 REP Gücü : 12008
REP Puanı : 1200613
fazla bakma gözün bozulur
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ваفїмŁıѕı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 17147
Giriş Tarihi: Apr 2007 Mesajlar: 434
Konular: 9
Ruh Halim:
Teşekkür : 11 REP Gücü : 249
REP Puanı : 24750
duvara bakmadan bile görünüyo :P resimden :S
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи віŁġійі
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 3945
Giriş Tarihi: Nov 2006 Mesajlar: 1,535
Konular: 121
Ruh Halim:
Teşekkür : 23 REP Gücü : 5262
REP Puanı : 525869
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|||||||||
|
|
|