![]() |
|
|||||||
| Zeka Oyunları - Bilmece - Bulmaca Zeka Oyunları - Bilmece - Bulmaca bölümü |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
<
![]() |
cevabıı yok bu sarunun
arkadaşlar eğer sorunun cevabını bilenler varsa bana cevabını gönderebilirler mi? ya da buraya falan yazabilirler mi? ben daha yeniyim nasıl bir yol olduğunu bilmiyorum..yan yana duran 3 evi onlara paralel yan yana duran 3 çeşmenin herbiri ile birleştirin..toplam 9 hat olacak ve bunların hiçbiri kesişmeyecek.evlerin ya da cesmelerin ustunden gecmeyecek yeri kazmak kopru yapmak yok..ve de 3 boyutlu dusunmekte yok... şekilden yola cıkın ![]()
![]() Konu £(DeLFiK@)£ tarafından (10-09-2008 Saat 03:49 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
![]() ![]() User ID: 4787
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 1,017
Konular: 225
Ruh Halim:
Teşekkür : 158 REP Gücü : 2369
REP Puanı : 236523
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: cevabıı yok bu sarunun
İlkokul 5 e giderken sanırsam bu soru bizim eve düşmüştü
Günlerce uğraştım hatta bir ara bayağı sardı evdeki herkes uğraştı felan akrabalarımdan benim yaşıtlarımda olanlar da deniyordu ama bunun sonucu yok 9. asla bağlanmıyor.Bayağı uğraştım çünkü Bazen bulduğumu sandım ama dikkatle izleyince yolları asla çıkmıyor
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
.:##ѕ т я σ η g-м α η##:.
![]() ![]() User ID: 10336
Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 1,457
Konular: 502
Ruh Halim:
Teşekkür : 197 REP Gücü : 14178
REP Puanı : 1417516
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: cevabıı yok bu sarunun
ßende hatırlıyorum böle bişeyı ama herkez gıbı bende cevabını bulamamıstım ...
![]() Şimdi giderken sana ülkemin toprağında büyüyen Bütün çicekleri bırakıyorum doya doya kokla Bütün nehirleri ırmakları veriyorum sana kana kana iç Havayı doya doya içine çek Özgürce korkmadan gez dolaş yaşa Hepsinin bedeli ödendi nasıl olsa !
|
|||||||||
|
|
|