![]() |
|
|||||||
| Zeka Oyunları - Bilmece - Bulmaca Zeka Oyunları - Bilmece - Bulmaca bölümü |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
.:##ѕ т я σ η g-м α η##:.
![]() ![]() |
bi girin bakalım kac ülkeyi bulacaksınız:)
Aşağıdaki paragrafta 20 ülke gizli bakalım kaç tanesini bulabilceksiniz..
"Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış.Gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının içinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu." **************alıntıdır***************
![]() Şimdi giderken sana ülkemin toprağında büyüyen Bütün çicekleri bırakıyorum doya doya kokla Bütün nehirleri ırmakları veriyorum sana kana kana iç Havayı doya doya içine çek Özgürce korkmadan gez dolaş yaşa Hepsinin bedeli ödendi nasıl olsa !
|
|
|
|
| Kullanıcı Size Mesaj İçin Teşekkür Etti...Bu Yazılan Kullanıcı: |
ßaZooKa (05-13-2008)
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
hüzиüи mกvi kızı♣
![]() User ID: 80813
Giriş Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 3,899
Konular: 2021
Ruh Halim:
Teşekkür : 587 REP Gücü : 18466
REP Puanı : 1846261
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: bi girin bakalım kac ülkeyi bulacaksınız:)
peru,sudan,almanya,kenya,küba 5 tane buldum
![]()
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
hüzиüи mกvi kızı♣
![]() User ID: 80813
Giriş Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 3,899
Konular: 2021
Ruh Halim:
Teşekkür : 587 REP Gücü : 18466
REP Puanı : 1846261
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
meslek sırrı
![]()
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
SuperGirl
![]() User ID: 57327
Giriş Tarihi: Dec 2007 Mesajlar: 3,924
Konular: 1024
Ruh Halim:
Teşekkür : 1,159 REP Gücü : 816756
REP Puanı : 81675138
konu daha önce verilmiştir..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1-peru 2-kenya 3-romanya 4-gana 5-sudan 6-nepal 7-almanya 8-birmanya 9-gine 10-fas 11-panama 12-çin 13-fransa 14-küba 15-çad 16-iran 17-ırak 18-benin 19-isveç 20-mali ![]() kilit...
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
.:##ѕ т я σ η g-м α η##:.
![]() ![]() User ID: 10336
Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 1,457
Konular: 502
Ruh Halim:
Teşekkür : 197 REP Gücü : 14178
REP Puanı : 1417516
o kadarda baktım ama konuyu goremedım k.bakmayın
![]() Şimdi giderken sana ülkemin toprağında büyüyen Bütün çicekleri bırakıyorum doya doya kokla Bütün nehirleri ırmakları veriyorum sana kana kana iç Havayı doya doya içine çek Özgürce korkmadan gez dolaş yaşa Hepsinin bedeli ödendi nasıl olsa !
|
|||||||||
|
|