![]() |
|
|||||||
| Zeka Oyunları - Bilmece - Bulmaca Zeka Oyunları - Bilmece - Bulmaca bölümü |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
.:##ѕ т я σ η g-м α η##:.
![]() ![]() |
3 arkadaş hazine bulurlar.daha sonra otele kalmaya gelirler ve hazineyi otelciye teslim ederler.yalniz otelciye derlerki ; "ancak üçümüz geldigimizde bize hazineyi vereceksin,eger yalnız gelirsek hazineyi herhangi birimize verme"derler.Otelcide tamam der kabul eder.fakat daha sonra üç arkadaştan biri otelcinin yanına gelir ve otelciye rüşvet vererek hazineyi alır ve ortadan kaybolur birdahada bulunmaz.diger iki arkadaş otelciyi mahkemeye verirler.Fakat otelci mahkemede tek bir cümle söyler ve kurtulur acaba bu cümle ne olabilir???
![]() Şimdi giderken sana ülkemin toprağında büyüyen Bütün çicekleri bırakıyorum doya doya kokla Bütün nehirleri ırmakları veriyorum sana kana kana iç Havayı doya doya içine çek Özgürce korkmadan gez dolaş yaşa Hepsinin bedeli ödendi nasıl olsa !
|
|
|
|
|
| Kullanıcı Size Mesaj İçin Teşekkür Etti...Bu Yazılan Kullanıcı: |
ßaZooKa (05-13-2008)
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаисז
User ID: 87320
Giriş Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 10
Konular: 0
Ruh Halim:
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
REP Puanı : 20
REP Seviyesi : ![]() |
Cevap: 3 arkadas ve oteL
Otelci cocugun gozleri kordur her halde halı dokurken kor olmustur
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
User ID: 87320
Giriş Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 10
Konular: 0
Ruh Halim:
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
REP Puanı : 20
REP Seviyesi : ![]() |
cevap: otelci derki tamam hazine bende ama üçüde gelsin vereyim der, ve hapis olmaktan kurtulur
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
.:##ѕ т я σ η g-м α η##:.
![]() ![]() User ID: 10336
Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 1,457
Konular: 502
Ruh Halim:
Teşekkür : 197 REP Gücü : 14178
REP Puanı : 1417516
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
doru cvp ama baska yerden alıp yazacagına hıc solemeseydın daha ıı olurdu nese
![]() Şimdi giderken sana ülkemin toprağında büyüyen Bütün çicekleri bırakıyorum doya doya kokla Bütün nehirleri ırmakları veriyorum sana kana kana iç Havayı doya doya içine çek Özgürce korkmadan gez dolaş yaşa Hepsinin bedeli ödendi nasıl olsa !
|
|||||||||
|
|
|