![]() |
|
|||||||
| Zeka Oyunları - Bilmece - Bulmaca Zeka Oyunları - Bilmece - Bulmaca bölümü |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаи аŝıĢı
![]() ![]() |
bir ev var kapının üstünde akü yazıyor adam evine geliyor anahtarı cebinde yok zil çalıyor evde kimse yok
adam eve nasıl girecek ( bilene rep vermek isterdim ama acemi olduğum için rep kullanmasını bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim) hadi kolay gelsin ve 1 veya 2 gün buraya cevap yamıyacam 2 gün sonra cevap verecem o yüzden size 2 gün mühlet veriyom... |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаи ѕєپєя
![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 13539
Giriş Tarihi: Feb 2007 Mesajlar: 277
Konular: 19
Ruh Halim:
Teşekkür : 7 REP Gücü : 5957
REP Puanı : 595564
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: bide benden olsun...
sorduğun soruyu tam olarak anlıyamadım kusura bakma. rep kısmına gelince forumda bunun açıklaması var buyur ;
İlk öncelikle rep wermek istediqimiz kişinin Profilinin alt kısmına geliyoruz... Yani $u kısma... ![]() Resimdede gördüqünüz qibi üzerinde REP+ yazan Şöyle bir butonumuz bulunuyor...O Butona Tıklıyoruz We yeni bir sayfa açılıyor... ßu sayfada Öncelikli 2 seçenek war Ewet;degerlendirmek istiyorum. Hayır;degerlendirmek istemiyorum. Eqer degerlendirmek istiyorumu seçerseniz attıqınız rep kullanıcıya "+" olarak qeçer... Hayır degerlendirmek istemiyorumu seçerseniz attıqınız rep kullanıcıya "-"olarak geçer... Yorumunuz kısmına Konuyla iLqili düşüncelerimizi yazıyoruz... Deqerlendir butonuna basıyoruz we rep werme işleminiz başarıyla tamamlanmıştır... NOT:Forumda 50 msjı olmayanlar Rep Puanları olsa bile Rep Güçleri 0 olacaqı için repleri etkili olmaz;50 msj altında olanlar teşekkür butonunu tercih ediniz... © ßértaN ![]()
|
|
| Kullanıcı Size Mesaj İçin Teşekkür Etti...Bu Yazılan Kullanıcı: |
hasko (03-21-2008)
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи аŝıĢı
![]() ![]() User ID: 75628
Giriş Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 49
Konular: 2
Ruh Halim:
Teşekkür : 2 REP Gücü : 0
REP Puanı : 32948
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle teşekkür ederim sana soruyu tekrar yazıyorum
Bir ev var. Evin kapsında AKÜ yazıyor. Adam eve geliyor ama anahtarı yok. Evin zilini çalıyor ama evde de kimse yok. Adam eve nasıl girer. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ѕєپєя
![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 74565
Giriş Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 238
Konular: 71
Ruh Halim:
Teşekkür : 11 REP Gücü : 5715
REP Puanı : 571419
anlayamadım
KÜFÜR YASAK!!!...
![]() Vatan namustur, Vatan sereftir. Vatan, korunacak tek hedeftir. Vatan, sevdadır, Vatan aşktır. Vatan için fedakarlık baskadır. Vatan candır, Vatan kandır. Vatana sahip cıkmak imandandır ![]() Konu KneeL tarafından (03-21-2008 Saat 07:38 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
SuperGirl
![]() User ID: 57327
Giriş Tarihi: Dec 2007 Mesajlar: 3,924
Konular: 1024
Ruh Halim:
Teşekkür : 1,159 REP Gücü : 816756
REP Puanı : 81675138
anahtar kapının üzerinde (akü) galiba... ordan alır girer..kesin biri giderken oraya not yazmıştır.
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи аŝıĢı
![]() ![]() User ID: 75628
Giriş Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 49
Konular: 2
Ruh Halim:
Teşekkür : 2 REP Gücü : 0
REP Puanı : 32948
bravo böcük bildin kimin yazdığı belli değil ama cevap doğru
![]() |
|||||||||
|
|
|
| Kullanıcı Size Mesaj İçin Teşekkür Etti...Bu Yazılan Kullanıcı: |
böcük (03-23-2008)
|