![]() |
|
|||||||
| Zeka Oyunları - Bilmece - Bulmaca Zeka Oyunları - Bilmece - Bulmaca bölümü |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
>>> l ReLaX l <<<
![]() |
Çok eskiden bir film seyretmiştim.
İsmini,kimlerin oynadığını ve yönetmenini hatırlamıyorum. Film başlar başlamaz denizde büyükçe bir sandal görülüyordu. İçi tıka basa insanlarla doluydu. Ayrıca denizde olup sandalın kenarlarına tutunanlar da vardı. Konuşmalardan anladığımıza göre gemi kısa bir süre önce batmıştı. Karadan oldukça uzak bir noktada idiler. En önemlisi S.O.S. verilememişti. Bulundukları yerden başka bir geminin geçme olasılığı yoktu. Hem sandalın içinde hem de sandala tutunan insanlar çeşit çeşitti. Erkek ve kadınların bir kısmı ihtiyar,birkaç tanesi hasta,bir kısmı da güçsüz kişilerdi. Yönetmen senaryoya çocuk koymamıştı. Yine konuşmalardan anlıyorduk ki sandalda 8-10 günlük yiyecek ve su bulunuyordu. Bulundukları yerde kalmalarının sonucu kesindi:Açlık ve susuzluktan ölüm. Tek çare kürek çekerek ilerlemekti. Ancak mevcut durumda bu mümkün olamazdı. Sandalın içinde bulunan kaptan iki türlü seçenek olduğunu belirtti: 1-Bu durumda kalarak yakınlardan geçecek bir gemi bekleyebilirlerdi. Ancak bu olasılık hemen hemen sıfırdı. 2-Kürek çekerek ilerleyebilirlerdi. Bunu yapmak için ,kürek çekemeyecek durumda olanlar denizde bırakılacaklardı. Kaptan bir karar verdi. Siz kaptan olsaydınız kararınız ne olurdu?
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
SuperGirl
![]() User ID: 57327
Giriş Tarihi: Dec 2007 Mesajlar: 3,924
Konular: 1024
Ruh Halim:
Teşekkür : 1,159 REP Gücü : 816756
REP Puanı : 81675138
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: Kaptan Sizde Söleyin Şıkkınızı
valla ben kaptan kaptan olsaydım atlardım suya öbürleri de ne halt ederse etsin
![]() ![]() zaten eninde sonunda ölcez ne uğraşcam ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ѕєپєя
![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 72763
Giriş Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 339
Konular: 67
Ruh Halim:
Teşekkür : 59 REP Gücü : 5119
REP Puanı : 511845
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de kalıp geçecek gemi beklerdim...
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ваفїмŁıѕı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 7166
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 649
Konular: 38
Ruh Halim:
Teşekkür : 5 REP Gücü : 11607
REP Puanı : 1160421
ben 2. seçeneği seçerdim.Yada grup çalışması bi kısım dinlencek diğer kısım ellerini kürek gibi kullanıcak sonra diğer grup çalışcak ilk çalışan grup dinlenicek.
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи аŝıĢı
![]() ![]() User ID: 75628
Giriş Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 49
Konular: 2
Ruh Halim:
Teşekkür : 2 REP Gücü : 0
REP Puanı : 32948
eğer ıssız bi yerse yapcak bişi yok yada geceleri yıldızlara bakar yönverirdim veya ne bileyim sırayla kürek çekmek olabilirdi 8 10 günde biryerlere ulaşırsın herhalde bence öle bişi olabilir...
|
|||||||||
|
|
|