![]() |
|
|||||||
| Zeka Oyunları - Bilmece - Bulmaca Zeka Oyunları - Bilmece - Bulmaca bölümü |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаисז
![]() |
1) Bir çocuk eşit adımlarla ilk önce 19 adım ileri daha sonra 21 adım geriye yürümektedir.Bu şekilde toplam 380 adım atarsa bulunduğu noktadan kaç adım uzaklaşır?
cvp:uzaklaşmaz 2) Tavşanlar ve tavukların bulunduğu bir kümeste toplam ayak sayısı 94, kafa sayısı 35 dir.Kümeste kaç tavuk ve kaç tavşan olduğunu bulunuz cvp:12 tavşan 23tavuk 3) Bir bisikletli arkadan rüzgar olduğunda 1 km. yolu 3 dakikada, önden rüzgar olduğunda ise 4 dakikada alıyor.Bisikletli rüzgar yok iken 1 km. yolu kaç dakikada alır? cvp:24/7dk. ![]()
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
Banned
User ID: 63029
Giriş Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1,205
Konular: 291
Ruh Halim:
Teşekkür : 388 REP Gücü : 0
REP Puanı : 9588723
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: ZeKa soruları
ne güzel kardeşim .... kendi kendine mi sordun bu soruları forum dakilere hiç bişey bırak mamışsın
![]() ![]() ![]() |
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
![]() User ID: 64222
Giriş Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 27
Konular: 4
Ruh Halim:
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
REP Puanı : 5219
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nasiL kanka anlamadım yaww cvpLarı dyosan oLsun çözerlerdi belki ama olsun işte öle oluvermiş...
![]()
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
دولت عالیه عثمانیه
![]() User ID: 58286
Giriş Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 6,042
Konular: 1692
Ruh Halim:
Teşekkür : 733 REP Gücü : 33922
REP Puanı : 3391454
cvp ları nie verdin biras ugraşsaydık !
![]()
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи аŝıĢı
![]() ![]() User ID: 75628
Giriş Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 49
Konular: 2
Ruh Halim:
Teşekkür : 2 REP Gücü : 0
REP Puanı : 32948
hakkaten cevapları nie yazdın yavf insanı bi üğraştırıdın yavf biraz beynimizi canlandırırdın yavf yani beynimiz cansız değil yanlış anlama en azından düşünürdük yani neyse en azından bişi öğrendik cevaplar için teşekkürler yinede...
|
|||||||||
|
|
|