![]() |
|
|||||||
| Tanışma - Kaynaşma Bi merhaba yokmu? Hoşgeldiniz. |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#21 (permalink) |
|
Yanlız ADAm
![]() |
Cevap: kullanıcı isminiz ( nick ) ne anlama geliyor.?
wink aramıza hoş geldin bu arada..
God : - Does man think that we cannot assemble his bones? .... Nay ...! We are able to put together in perfect order the very tips of hin finger ....!!! (( "İnsan, kemiklerini biraraya toplayamayız mı sanıyor? Hayır, onun parmak uçlarını bile yeniden yapılandırmaya gücümüz yeter."(Kıyamet suresi) " )) ________________________________ -------------------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ---------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ________________________________ -------------------------------------------- |
|
|
|
| Kullanıcı Size Mesaj İçin Teşekkür Etti...Bu Yazılan Kullanıcı: |
böcük (01-23-2008)
|
|
|
#23 (permalink) | |||||||||
|
мэкаиזй ваѕ ڽуєѕі
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 50014
Giriş Tarihi: Nov 2007 Mesajlar: 4,329
Konular: 834
Ruh Halim:
Teşekkür : 552 REP Gücü : 2100
REP Puanı : 209454
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben ismimi sevdiğimden heryerde zaferafkan yada afkanzafer
![]()
|
|
|
|
#24 (permalink) | |||||||||
|
SuperGirl
![]() User ID: 57327
Giriş Tarihi: Dec 2007 Mesajlar: 3,878
Konular: 1019
Ruh Halim:
Teşekkür : 1,127 REP Gücü : 816244
REP Puanı : 81624018
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
böcük böceğin mutasyon geçirmiş hali...
))))))) |
|||||||||
|
|
|
|
|
#25 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ѕєپєя
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 24103
Giriş Tarihi: Jun 2007 Mesajlar: 361
Konular: 54
Ruh Halim:
Teşekkür : 19 REP Gücü : 178
REP Puanı : 17664
Morinho Çünkü Beyendiğim ve Yakından İzlediğim Teknik Tirektör Olduğu İçin Bu Nick i Kullanıyorum...
|
|
|
|
#26 (permalink) | |||||||||
|
Deneme Moderator
![]() User ID: 19805
Giriş Tarihi: May 2007 Mesajlar: 483
Konular: 82
Ruh Halim:
Teşekkür : 3 REP Gücü : 1180
REP Puanı : 117896
DEXTER'LA TANIŞIN... KARANLIK DÜŞLERİNE ŞAHİT OLUN Gündüzleri adli tıp polisi, geceleri ise seri katil, üstelik ikisinde de çok başarılı. Bir katili bir başka katilden daha iyi kim anlayabilir! Öldürme arzusu dışında insani duygulardan yoksun doğan Dexter, ahlaki değerleri olan bir seri katil: Sadece yasaların elinden kaçmayı başaran canileri öldürüyor. Üç yaşında öksüz ve yetim kalan Dexter, bir polis tarafından evlat edinilmiş. Yeni babası, Dexter�ın karakterindeki karanlık tarafı çok geçmeden fark etmiş ve onun önü alınamayan şiddet arzusunu, insan öldürenleri öldürmeye kanalize etmesini sağlamış. Bunun sonucunda Dexter, hem seri cinayet işleyenleri hem de kanundan yakasını kurtaran diğer katilleri kendine hedef olarak seçmeye başlamış. Dexter Morgan içindeki müthiş öldürme arzusuna karşın, günlük hayatta insanlarda hayli sakin, iyi huylu ve kendi halinde bir adam izlenimi bırakıyor. Sempatik görünümü sayesinde, kimse onun böyle bir �karanlık tarafı� olabileceğinden şüphelenmiyor: Sevgilisi Rita da, kız kardeşi Debra da, patronu da... Sadece mesai arkadaşı Doakes, onda bir tuhaflık olabileceği hissine kapılıyor. Dexter rolündeki performansıyla Altın Küre�de Drama dalında bir TV dizisinde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne aday gösterilen Michael C. Hall�u "Six Feet Under"da ailenin ortanca çocuğu David olarak izlemiştik. Dizideki diğer bir tanıdık simaysa, Dexter�ın sevgilisi Rita rolünde, Joss Whedon�ın "Buffy the Vampire Slayer" ve "Angel" dizilerinde Darla�yı oynayan Julie Benz. KISACA Dizi KARAKTERi.......
|
|
|
| Kullanıcı Size Mesaj İçin Teşekkür Etti...Bu Yazılan Kullanıcı: |
KaRiA (02-07-2008)
|
|
|
#27 (permalink) | |||||||||
|
İn_LoVe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 1298
Giriş Tarihi: Oct 2006 Mesajlar: 795
Konular: 139
Ruh Halim:
Teşekkür : 3 REP Gücü : 2737
REP Puanı : 273487
unlu bı yunanlı kasıf benım nıck'ımın anlamı yanı bı ısım. sızın anlıyacagınız kofti pausanias
![]()
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ваفїмŁıѕı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 48172
Giriş Tarihi: Oct 2007 Mesajlar: 659
Konular: 43
Ruh Halim:
Teşekkür : 18 REP Gücü : 10724
REP Puanı : 1072225
benim ismim baran 68 de aksarayın kod numarası aslında ben ismimim B@dBoy olmasını istiyodum nasıl olduysa olmadı ozaman keşke şimdi değiştirseniz ne güzel olur
![]()
![]() ![]() Salih Abi bana bi yolluk hazırlaaa! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#29 (permalink) | |||||||||
|
Moderator
![]() User ID: 15258
Giriş Tarihi: Mar 2007 Mesajlar: 2,493
Konular: 478
Ruh Halim:
Teşekkür : 277 REP Gücü : 24581
REP Puanı : 2457740
Alone_Man: YANLIZ ADAM
BU DA BEN ![]() |
|||||||||
|
|