![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаисז
![]() |
Kacamaz Oldu Yoruldu Sözlerim
Tirnak Attim Kanadi Tenim Kimim Kime Giderim Sebepsizlige Sebep Arar Düsüncelerime Esirim Hayat Bir Kalem ötede Cizerim Hayati Resmederim Aciya Büründü Sevgiler Yazgim Buysa Isyan Etmem Cekerim Dert Olurum Dertlenirim Biçare Gönül Derde Derman Olmaz Dertsiz Kul Olmaz Tutunmak Gerek Hayata Bir Yudum Su Susuzlugumu Gideririm Ates Yanar Icimde Nefesimle Alevlendiririm Belki Deli Belki Sizofreni Aklimi Secerim Bunca Aklin Içinden Havlu Atmam Ringe Ben Galibim Kendimi Maglup Ederim Bir Satirlik ömrüm Kaldi Kalem Elimde Elim Aklimda Son Sözüm Söylemem Sözlerimi Idam Ederim...
Ateşin mümkünüdür su Ki bu yüzden mavi bahsedilmiştir ona Suyun mümkünüdür ates Ki bu yüzden kırmızı bahsedilmiştir ona MAVİ ve KIRMIZI Hayat bahşedilmistirtir onlara Mavinin kaderi kırmızıya tecelli Kırmızının kaderi maviye tecelli |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаисז
![]() User ID: 13715
Giriş Tarihi: Feb 2007 Mesajlar: 26
Konular: 16
Teşekkür 1 kere Edildi REP Gücü : 0
REP Puanı : 81401
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
KANATTIM KABUK TUTMUS BU YARAMI
DAMLAYAN SÖZLERİMDİR BAZEN MAVİ BAZEN KIRMIZI SÖYLEYEMEM KENDİMİ ÇOK SEVDİGİMİ KALBİM KÜCÜK TATMADI SEVGİYİ CIKARDIM ATTIM GÜNESE KOYDUM TUZLADIM KOKMASIN DİYE HİBE ETTİM ASKA KENDİMDE DEGİLİM BULABİLİRSEN SÖYLE NEREDE OLDUGUMU BENDE BİLEYİM ARADIGIM BÜTÜN TELEFONLAR MESGUL BİRANÖNCE HAYATA BAGLAYIN BENİ YOKSA KAPATIRIM BU HATTI BUGÜN BİTERİM TERKEDERİM BU VÜCUDU GİDERİM BAGLANTIMI KESERİM...
Ateşin mümkünüdür su Ki bu yüzden mavi bahsedilmiştir ona Suyun mümkünüdür ates Ki bu yüzden kırmızı bahsedilmiştir ona MAVİ ve KIRMIZI Hayat bahşedilmistirtir onlara Mavinin kaderi kırmızıya tecelli Kırmızının kaderi maviye tecelli |
||||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|