![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаисז
![]() |
Yusuf Mİsalİ Kuyuda
BİR KARANLIK SARAR ETRAFIMI
GECE UZUN DEGİL Kİ KORKU NE CARE ISLANIRIM GÖZYASLARIMLA ASKA YAZILMIS ADIM ONUN ASKIYLA YANARIM YUSUF MİSALİ KUYUDAYIM ZÜLEYHA BEKLER KALBİM MISIRIN EN DERİN KUYUSUNDA CIKARIN BENİ BU KUYUDAN ÖLEMİYORUM YASAYAMIYORUM SÖZLERİM DÜGÜMLENİYOR BOGAZIMDA GEL DİYEMİYORUM AMA SEN BENİ GÖR CIKAR BENİ BU KARANLIKTAN GÖZLERİM SENİ GÖRMEK İSTER KAPATAMIYORUM BANA BU ACIYI YASATMA GEL SENİ BEKLİYORUM
Ateşin mümkünüdür su Ki bu yüzden mavi bahsedilmiştir ona Suyun mümkünüdür ates Ki bu yüzden kırmızı bahsedilmiştir ona MAVİ ve KIRMIZI Hayat bahşedilmistirtir onlara Mavinin kaderi kırmızıya tecelli Kırmızının kaderi maviye tecelli |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаисז
![]() User ID: 13715
Giriş Tarihi: Feb 2007 Mesajlar: 26
Konular: 16
Teşekkür 1 kere Edildi REP Gücü : 0
REP Puanı : 81401
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Katİb-el Esrarim
Resmederim hayatı
Kelimelerimle alırım aklımı Sürerim tarlama Hasat zamanı Cümlelerimi bicerim... Gönlüme yazılmıs ismin Yasarım yasatırım Kalbime gecer sözüm Kalbe karısır özüm Senleyim sende biterim Kapıyı kapatırsan suratıma Defolur giderim Aglatma beni Gözyaslarımın seliyim Akarım Gemilerimde saklı hayallerim Okyanuslara acılırım Ne kaptan ne tayfayım Adım ömer Katib- El esrarım...
Ateşin mümkünüdür su Ki bu yüzden mavi bahsedilmiştir ona Suyun mümkünüdür ates Ki bu yüzden kırmızı bahsedilmiştir ona MAVİ ve KIRMIZI Hayat bahşedilmistirtir onlara Mavinin kaderi kırmızıya tecelli Kırmızının kaderi maviye tecelli |
||||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|