![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаисז
![]() |
Cİvİsİ ÇikmiŞ Alemİn
CİVİSİ CIKMIS ALEMİN
CARKI KIRILMIS SİYAHA BÜRÜNMÜS DÜSÜNCELER KALPLER KÖRELMİS HAYAT BİR FİLM HERKEZ BASROL OYUNCUSU SENARYO COKTAN HAZIR SEYRET KENDİNİ KENDİNİ BUL...
Ateşin mümkünüdür su Ki bu yüzden mavi bahsedilmiştir ona Suyun mümkünüdür ates Ki bu yüzden kırmızı bahsedilmiştir ona MAVİ ve KIRMIZI Hayat bahşedilmistirtir onlara Mavinin kaderi kırmızıya tecelli Kırmızının kaderi maviye tecelli |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаисז
![]() User ID: 13715
Giriş Tarihi: Feb 2007 Mesajlar: 26
Konular: 16
Teşekkür 1 kere Edildi REP Gücü : 0
REP Puanı : 81401
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
GÖrmem Ulan KÖr Olurum
KIRARIM BENLİĞİMİ
YOKLUGUMA SIGINIRIM VAR OLURUM VARLIGIMDA KAYBOLURUM ÖLÜMÜM ULAN ECELİMİ KENDİM BULURUM SEVERİM SEVDAM KADAR DERT OLURUM CAREM OLMAZ YAREM SENSİN ASKINA HÜKMOLURUM ELLERİNİ ALIRSAN BENDEN GECEDEN KARANLIK OLURUM GİT DİYEMEM SANA BEN GİDERİM SEVGİMLE HİCRET EDERİM SENİN OLMADIGIN YER YOK DÜNYADA HERYERDE SENİ BULURUM SENİ GÖRMEK ACI VERİYOR GÖRMEM ULAN KÖR OLURUM SENİN İÇİN YOK OLURUM...
Ateşin mümkünüdür su Ki bu yüzden mavi bahsedilmiştir ona Suyun mümkünüdür ates Ki bu yüzden kırmızı bahsedilmiştir ona MAVİ ve KIRMIZI Hayat bahşedilmistirtir onlara Mavinin kaderi kırmızıya tecelli Kırmızının kaderi maviye tecelli |
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
Ŧოร รε८սгﻨէկ
![]() User ID: 661
Giriş Tarihi: Oct 2006 Mesajlar: 6,518
Konular: 708
Ruh Halim:
Teşekkür : 723 REP Gücü : 521812
REP Puanı : 52180377
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2. şiir çok hoşuma gitti eline sağlık +r3p
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
mrb
tesekkür ederim digerlerinide okumanı isterim
daha iyilerini yapmak istiyorum
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
O Şimdi Admin
![]() User ID: 1
Giriş Tarihi: Aug 2006 Mesajlar: 4,619
Konular: 415
Ruh Halim:
Teşekkür : 266 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 3772582
REP Seviyesi : ![]() |
Saol dostum ellerine sağlık güzel şiirler çoştur bizi
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
Administrator
![]() User ID: 4
Giriş Tarihi: Aug 2006 Mesajlar: 4,921
Konular: 747
Ruh Halim:
Teşekkür : 434 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 39840119
REP Seviyesi : ![]() |
valla birinci süper olmuş +rep
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи бυяυяυ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 6788
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 3,040
Konular: 416
Ruh Halim:
Teşekkür : 17 REP Gücü : 1681
REP Puanı : 167562
gerçektende 1, güzel olmus
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
cvp
begendiginiz için tesekkür ederim arkadaslar bu forum sitesinin
gercekten emege saygı duydugundan süphem yok diger siirlerimide okumanızı isterim
|||||||||
|
|
|