![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаисז
![]() |
yazdıgım yazgım oldu yazmadıklarım kaderim
Degişim Sayfasina Bir çizgi çizdim
Degişen Sayfam Oldu Degişmeyen Ben Yazdiklarima Sadik Olmadim Yazdigim Yazgim Oldu Yazmadiklarim Kaderim Ben Miydim Yazan Yoksa Yazilan Ceketimi Attim Omzuma Kendimden çiktim Yola Yol Yoktu Aslinda Yolda Yürüyen Olmadiktan Sonra Neye Yarardi Ki Yolu Bulmak Kendimi Kaybettim Gazetelere Ilan Verdim Beni Bulan Olmadi çünkü Ben Yoktum Olmadigimi Buldum Oldugum Yerde Kaldim Adimi Sordum Kendime Yokluk Ve Varlik Arasinda Kalmis Bir şehir Kendi şehrimi Yaktim Kendimi Yiktim Isyanim Kendime Seni Yasadigim Güne Ve Sensiz Yasadigim Günlere Ben Sen Oldum Sana Kostum Ki Ben Yoktum Sen Varlik ötesinde Kalmiş Bir Yorumdun Varligini Sordum Yoklugun Cevap Verdi Unut...
Ateşin mümkünüdür su Ki bu yüzden mavi bahsedilmiştir ona Suyun mümkünüdür ates Ki bu yüzden kırmızı bahsedilmiştir ona MAVİ ve KIRMIZI Hayat bahşedilmistirtir onlara Mavinin kaderi kırmızıya tecelli Kırmızının kaderi maviye tecelli |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|