![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаи віŁġійі
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peri'nin şiirleri
Daha kaç gece özleyeceğim seni, Kaç gündüz daha sensiz geçecek. Kaç rüyayı daha yarıda kesecek, Ayrılık vakti geldi geçti. Şimdi kavuşmaları çalıyor saat, Söyle kara duvar O Ne zaman gelecek... Söyle kara duvar Bu özlem ne zaman bitecek.... !!
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаи віŁġійі
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 10412
Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 2,244
Konular: 921
Teşekkür : 26 REP Gücü : 3041
REP Puanı : 303775
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma
Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak....
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи віŁġійі
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sabrımın kilitleri zorlanıyor,
Neyle avunsam hayaller sırılsıklam, Umuda koşsam dizlerim acıyor Yanaklarım alev alev, Kuytularımda seni susuyor gönlüm Kimliksiz beyanlarla.. Tahammülleri soyundum Öyle bekliyorum..
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи віŁġійі
sana bir gül veriyorum
Sana bir gül veriyorum,
Yanımda olduğunu düşünerek Uzatıyorum sana doğru Sadece ılık bir rüzgar okşuyor onu Ben sensiz yaşaya yaşaya Seni sensiz yaşamayı öğrendim Senin benimle olduğunu düşünerek Seninle konuşuyor Sana mektuplar yazıyor Ve sana hediyeler alıyorum Ama sen yoksun Seni düşünüyorum Sana şiirler yazıyorum Sen yanımda varmışsın gibi. Hergün kapının önünden geçiyorum Sanki sen pencerede Beni bekliyormuşsun gibi Ama yine sen yoktun Buluşmak için gidiyorum Ve oturuyorum bir kaldırıma Seni bekliyorum Sanki sen gelecekmişsin gibi Ve sana seni seviyorum diye bağırıyorum Güneşin doğuşuna doğru Sanki sen duyacakmışsın gibi
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи віŁġійі
Yüreğim ıslak,yüreğim yalnız sensiz,
Sevdayı yudumluyorum tek başıma, Yudumladıkça sen oluyorum, Senle doluyor yüreğim, Ama yinede değmiyor ellerim ellerine, Yalnızlığı okşuyorum, Ve seni görebilmek için,sevgilim Gecenin bir yarısı gözlerimi kapıyorum, Belki yanımda değilsin, bebeğim Bekliyeceğim belki ayları,yılları Ama sen her gece rüyalarımdasın, Ben yanlızlığımı rüyalarımla paylaşıyorum
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи віŁġійі
Günahlarım Tövbelerimden Büyük
kendimle durmuşum aynaya karşı
susmuş sigaramı yudumluyorum okurken hayal eder gibi bir şiiri her satırımda kendimi buluyorum noktaları atlıyorum dizelerin üstünden bitmesin isterdim her dileğim gibi aynada yansımam, halime bakıyorum örselenmiş gözlerimi elimdeki kahve fincanın içinde arıyorum... herkes içindekini arıyor bense onu kendimde saklıyorum
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
<
![]() User ID: 351
Giriş Tarihi: Oct 2006 Mesajlar: 5,136
Konular: 641
Ruh Halim:
Teşekkür : 118 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 35011638
canım yüreyine sağlık güzel yazmışsın
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи бυяυяυ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 6788
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 3,040
Konular: 416
Ruh Halim:
Teşekkür : 17 REP Gücü : 1681
REP Puanı : 167562
saol peri çoq saol
|
|