![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаисז
![]() |
miras kalır sözüm
Terk EdİlmİŞ Ruhum
Sensİz ÖlÜ Bİr Kulum Tanri Yazdi Yazgimi Ben YaŞadim Hayati Dogrularla Ve YanliŞlarla Senİn VarliĞindi DoĞrum DoĞrum Oldu YanliŞim Şİmdİ Ne DoĞru Ne YanliŞim GİdİŞİndİ Oldu Sonum Kİm Bİlİr Belkİ Varim Belkİ Yokum Senİn İÇİn YanmiŞ Bİr Suyum DÖk AteŞİnİ İÇİme İÇİm Islansin Samyelİ Essİn Alsin GÖtÜrsÜn KÜllerİmİ Senden Kalan SensİzlİĞİm Olsun Bul Benİ... Aklimi Koydum SaĞ Kefeye Sonra Kalbİmİ Koydum Sol Kefeye Aklim Almadi Terazİm Dengede Durmadi Zaten Kalmazdi Denge Neydİ Akil Kalbe Karsiyken Benİm Dengem Sendİn Kalbİm Aklima HÜkmederken Yoksun Sİmdİ ÖzgÜrlÜĞÜmde TusaĞim HİÇ Bİtmedİ Sevgİm HergÜn BÜyÜdÜ Kalbİm İtİrafimi Sunarim Ben Sana Hala AŞiĞim GÖzlerİnİ GÖrsem ÖlÜrÜm Al KÜregİ Kaz Mezarimi GÖrmedİĞİmde Zaten ÖlÜyÜm... Sebeple Dogdum Sebepsİz Oldum Bende Kulum Yoktum Her İnsan Gİbİ Yoktan Var Oldum BÜyÜktÜ Derdİm Yola Ciktim Bu Son Neferİm Kazanirsam Benİm Kaybedersem Senİm Ne Anladim Kİ Yasamaktan Hayat Kendİne Sultan Gecmezkİ SÖzÜm BenlİĞİmİ Dİnlemez ÖzÜm İnadina Yasarim DÖnÜsÜmdÜr ÖlÜm Her ÖlÜmde Yenİden Dogar Yenİden BÜyÜrÜm Cocuk Kalir Kalbİm DÜserİm Sonra Kalkar Yenİden YÜrÜrÜm Gecmİsİmİ GÖrÜrÜm Gelecegİmle DÜsÜnÜrÜm Ben Buyum Senİ Kendİmde ÖldÜrÜrÜm... SÖZ AGIZDAYKEN SİZ ONA HÜKMEDERSİNİZ AMA SÖZ AGIZDAN CIKTIGINDA O SİZE HÜKMEDER SÖYLEDİKLERİN KADAR HÜKMOLUNURSUN SÖYLEMEDİKLERİN KADAR HÜKMEDERSİN HÜKÜM SENDEYKEN HÜKMET KENDİNE HÜKMET... SALARIM KENDİMİ ÜSTÜME BUGÜN YASATMAM KONUSURUM KENDİ SÖZÜMLE CÜMLE SONUNA NOKTA KOYMAM TERKEDERİM KENDİMİ DÖNÜP BAKMAM İSYANSA SÖZLERİM İSYANIMI SUNARIM FERMANSA CÜMLELERİM FERMANIMI ONAYLARIM KİM KIZAR BEN KENDİME KRALIM İSTE TACIM İSTE TAHTIM NE RUM NE BİZANSIM KANIMIN SON DAMLASI OSMANLIYIM...
Ateşin mümkünüdür su Ki bu yüzden mavi bahsedilmiştir ona Suyun mümkünüdür ates Ki bu yüzden kırmızı bahsedilmiştir ona MAVİ ve KIRMIZI Hayat bahşedilmistirtir onlara Mavinin kaderi kırmızıya tecelli Kırmızının kaderi maviye tecelli |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
<
![]() User ID: 351
Giriş Tarihi: Oct 2006 Mesajlar: 5,136
Konular: 641
Ruh Halim:
Teşekkür : 118 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 35011638
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dostum bu şiirleri sen kendinmi yazdın acaba
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
![]() User ID: 13715
Giriş Tarihi: Feb 2007 Mesajlar: 26
Konular: 16
Teşekkür 1 kere Edildi REP Gücü : 0
REP Puanı : 81401
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mrb
siirlerin hepsi benim ben yazıyorum
emek harcıyorum insallah bu forumda emegimin karsılıgını alırım
Ateşin mümkünüdür su Ki bu yüzden mavi bahsedilmiştir ona Suyun mümkünüdür ates Ki bu yüzden kırmızı bahsedilmiştir ona MAVİ ve KIRMIZI Hayat bahşedilmistirtir onlara Mavinin kaderi kırmızıya tecelli Kırmızının kaderi maviye tecelli |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
Administrator
![]() User ID: 4
Giriş Tarihi: Aug 2006 Mesajlar: 4,921
Konular: 747
Ruh Halim:
Teşekkür : 433 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 39840119
REP Seviyesi : ![]() |
sğol arkadaşım güzel olmuş +repp helal olsun
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
! MaSTeRSCaN !
![]() User ID: 22
Giriş Tarihi: Sep 2006 Mesajlar: 1,527
Konular: 438
Ruh Halim:
Teşekkür : 296 REP Gücü : 15557
REP Puanı : 1555327
Sen Yaptiysan Ellerİne Saglik Gusel Olmus
|
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|