![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
Banned
|
Naz etme be Nazlı.
yeni doğmuş hayallerin annesi, umut arayan çocukların ablasısın sen. karanfil kokan ellerin çiçeği, muhtaç bebeklerin gerçeğisin sen. bırak gülücüklerinde erisin, seni çekemeyen bütün ruhlar. çıkar şu üstünden karanlığın gömleğini. ışığı gör,ışığa gel Nazlı. bana durup durup bu Türkü'yü dinletme be Nazlı. 'Gesi bağlarında dolanıyorum Yitirdim yarimi aman aranıyorum Bir çift selamına güveniyorum' gözlerinde parlasın hilalin en sevdiği yıldız ve en sevdiğin yıldız kadar aydınlık olsun yolun koş hadi! ! koş! ! ışığı görmüyormusun? korkma! atacağın her adımda yanında binlerce sen var sök at,içine işlemiş acı zehiri ellerimi gör,ellerime gel Nazlı bana durup durup bu şarkıyı dinletme be Nazlı 'Ortak olmak her sevince, her derde, kedere Ve yürümek ömür boyu beraberce elele Olmasın hiç, o ta içten gülen gözlerde yaş' nasıl duyarsın sesimi inanki bilmiyorum. kaç dua okursam melekler uyandırır seni. kaç şiir yazsam bir melek andırır seni. bak orda sabah oldu,burda gece. hadi aç artık gözlerini. daha ne şarkılar söyleceğiz beraberce. sessizliğin boynunu kır hadi Nazlı. bize durup durup gözyaşı, döktürtme be Nazlı. bak sen yoksun diye kaç çocuk ağladı. susturmak için kaç şaklabanlık yaptılar. kaçı zar zor adını sayıkladı,biliyormusun? kim koydu bu adı sana? adın gibi davranmak zorundamısın. bitir artık şu sulu şakayı, daha fazla ıslanmasın yanaklarımız. kahkahana muhtacız Nazlı. Naz etme be Nazlı Naz etme............ |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|