![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаи ємєктая
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sen
YÜRÜYORUM ÖNÜ KARANLIK SOKAKLARDA
ARKAMA BAKMADAN GİDİYORUM ARŞ'A DOĞRU GEÇMİŞİMİ DÜŞÜNMEDEN BİR AKLIMDASIN,BİR KALBİMDE RUHUN CANLANIYOR SANKİ GÖZLERİMDE ÖZLÜYORUM İÇTEN İÇTEN SÖYLÜYORUM Kİ KENDİ KENDİME ; GÜNAHKAR OLAN BEN ACI ÇEKİYORUM SENSİZLİKTEN SENİN HAYALİNİ VE GÜZELLİĞİNİ SANA ULAŞMANIN EN ACI YANINI DÜŞÜNMEKTEN ALAMIYORUM KENDİMİ ELLERİM SEMADA DUALAR EDİYORUM SENİ KAYBETMEKMEKTEN KORKUYORUM MUTLU OLMAK İSTERDİM ÇOCUKLAR GİBİ ÇEKSEMDE AŞK ACISINI SEVİYORUM HEP SENİ ÖZLEYİP ÇEKSEMDE ACI DÜŞÜNÜYORUM KARANLIK SOKAKLARDA ; ÖLÜMÜN ACISINI VE SENSİZLİĞİ BUNUN EN ACI YANI SENSİN SENİ KAYBETMEKTEN KORKUYORUM GÜNEŞ DOĞMUYOR GÖZÜME HEP KARANLIKTI GÖZLERİM HANİ BİR KÖR MİSALİ DİNMİYOR GÖZYAŞLARIM SEL OLUP AKIYOR SANKİ BU KALP SENİ HEP SEVİYOR İNAN FARKINDA DEĞİLSİN SEN AMA BUNA BİR BEN BİRDE ALLAH ŞAHİT! |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
<
![]() User ID: 351
Giriş Tarihi: Oct 2006 Mesajlar: 5,136
Konular: 641
Ruh Halim:
Teşekkür : 118 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 35011638
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ellerine sağlık ama bidahakinde şiirler bölümüne koy sizin şşirler bölümüne deyil
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ємєктая
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 9713
Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 178
Konular: 45
Teşekkür 1 kere Edildi REP Gücü : 29
REP Puanı : 2753
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
şiir benim kendi şiirim olduğu için bende buraya koydum alıntı değildir...eğer yanlış olduysa çok özür diliyorum
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
<
![]() User ID: 351
Giriş Tarihi: Oct 2006 Mesajlar: 5,136
Konular: 641
Ruh Halim:
Teşekkür : 118 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 35011638
kusura bakma kardeşim ben özür diliyorum pardon
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи бυяυяυ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 6788
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 3,040
Konular: 416
Ruh Halim:
Teşekkür : 17 REP Gücü : 1681
REP Puanı : 167562
saol dostum çoq duygulandımm
|
|