![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаисז
|
Barışla Yaşanan - Ümitle Beklenen Arkadaşlıklar
Barışla Yaşanan - Ümitle Beklenen Arkadaşlıklar BARIŞLA YAŞANAN - ÜMİTLE BEKLENEN Hep düşlediğim o özlenen duygular Barışın kardeşliğini coşturan dalgalar Hislerimde ki özlemde yoğunlaşan zamanlar Geçmişten geleceğe doğru koşturttuğum anılar Umutla beklediğim, bilinmeyen zamandaki yolcular Hatıralarımdan birer birer, sessizce kaybolanlar Oysa bugün kazandıklarım gerçek anılar Ya… Beklediklerim? Hayata tozpembe bakanlar Düşlediklerim… Hissettiklerim… Benim olanlar Gerçek düşlerimde olmayanlar, uzaklaşsınlar Hayâl ötesi gerçeklerde, birer birer kazanılanlar Benliğimden istediğim, var olan gerçek arkadaşlıklar Gece gündüz geçmişte düşlediğim, o güzel hatıralar Benim diyebileceğim, sevdiğim, sevildiğim insanlar Hissettiklerim imkânsız değil, gerçek arkadaşlıklar Tüm beklentilerim, sevildiğim, sevdiğim olanlar Mistik düşüncelerimde gerçekle bağdaşanlar Geçmişte var olan, şimdi de, gelecekte de var olacaklar. Kaybetmek,kaybedilmek asla istemediğim yaşamlar Barışla yaşanan ümitle beklenen… Kuantum Düşünce Grubu Kurucusu, Başkanı: Ahmet Nuray Konu tarantula_ tarafından (07-10-2008 Saat 05:04 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: reklam içeriği |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| ahmet nuray kuantum grup |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|