![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
LovecraFT
![]() |
Bitti,
Bitti artık,demek o kadar zor ki… Hiçbir zaman yanında olamadığım ama hep yanında olduğum sen,bugün ben oldum..güvensizliğin,önyargındı seni bende iten..yüreğinde var olan ama dilinde bir türlü var olamayan iki kelimeyi bir araya getiremedin bir türlü.. Bitti, Bitti artık demek o kadar zor ki… Çoğu zaman susarak konuşmamızdı bizi biz yapan..hissetmek ve ağlamaktı bazen..gökyüzünün sisli havasına benzeyen sokak lambası ışığında beraber olduğumuz rüyalar,soğuk inadına çok sıcaktı.. Bitti, Bitti artık demek o kadar zor ki… Konuşmak,bir araya gelmek,gözlerimizle bakmak dileğiyle geçti her gün ve gecelerimiz…yılmadık,bitmedi içimizdeki her neyse geçen senelerde..bağırmak,çığlık atmak,istemek yetmedi bazen..kalp atışlarımın hızlandığı ve öleceğimi hissettiğim bir gündü beni sana aşık eden.. Aşığım, Aşığım demek o kadar zor ki… İçimden bir türlü atamadığım,hatırladıkça ki sancılarım oldun sen…sana sarılamamak elini tutamamak işkence oldu..yeter yeter artık diyemiyorum bir türlü..seni rüyalarda yaşamak o kadar güzel ki… Bırakma, Bırakma beni demek o kadar zor ki… Bizi birbirimize bağlayan görünmez bağ inceliyor artık,farkındayım..biliyor musun bana sarıl diyecek kadar yakınımda ama bana sarılamayacak kadar uzaktasın…aklıma geldiğin her gün ve gecelerin çoğalması ve seni daha yakından hissetmek dileğiyle.. hoşcakal...
Hemcinslerim Abazanlıktan Oduncasına Yanarken Taksim Fuhuş Yuvası Partiler Karı Kız Kazanı Derken Koleksiyona Yeni Bir Bebek Ekle Sabah Güneşi Doğarken Kastır Deme Lan Kasva NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ![]() ρєѕιмιѕт ѕтуℓє
|
|
|
|
|