![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
LovecraFT
![]() |
öğürtülerimi Duyanlardayım
Hayat b.ktan bir teknede
Tekne denizde hayat b.k içinde yüzüyor.. Parmağımda döndürdüğüm basketbol topu değil, dünya Ben izliyorum o dönüyor.. Saçlarımı rüzgara yatırıyorum Gözlerimi denizin en dibini görmek için zorluyorum Lanet olası üç beş kısmetten başka bir şey görünmüyor.. Elimde bir kadeh kan Parmağımı içinde gezdiriyorum Bir yudum tadıp kusuyorum.. Tadıp, kusuyorum… Öğürtülerimi duyanlardayım.. İki kafa sallayıp İki kadeh kanlanıp İki kez kusup Sana gelenlerdeyim.. İçtim… Dönüyorum.. Ağlıyorum… Burnumdaki sümükler intihar ediyor.. Onları silmekle uğraşırken birde seni özlüyorum… Bir müzik koydum, Çalıyor ama ben dinleyemiyorum Olsun.. Ayağa kalkıp eşlik ediyorum.. Kafa sallıyorum Başım dönüyor.. Gel… Sezon sonu indirimine girmiş aşkın Herkes payını almaya uğraşıyor Sen seni satarken.. Öğürtülerimi duyanlardayım… Gel…
Hemcinslerim Abazanlıktan Oduncasına Yanarken Taksim Fuhuş Yuvası Partiler Karı Kız Kazanı Derken Koleksiyona Yeni Bir Bebek Ekle Sabah Güneşi Doğarken Kastır Deme Lan Kasva NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ![]() ρєѕιмιѕт ѕтуℓє
|
|
|
|
|