![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаи ѕєپєя
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar,
Bu kez kendi yazdığım şiirlerden ikisiyle sizlerle olmayı tercih ettim. GİTTİN Bir bende vurdun ayağım elimi Bahtsız sözünle verdin ecelimi Sevda deryasının zehir selini Yaralı sineme saldın da gittin Kurda kuşa akıttın al kanımı Koymadın bende ünüm sanımı Sevgiliye hasret tatlı canımı Yüce Azrail’e verdin de gittin Dile getir âşık dertlerin bitmez Latif yüzlü maral aklından gitmez Gül-zârda matem var bülbüller ötmez Ağlayan gönlüme güldün de gittin TAZE TOPRAK KOKUSU Taze toprak kokusu….. yağmurdan sonra Umutla karışık ateşten izler Dizelerde o mahkûm duygu Özgür olanlar ……..bunu bilmezler Taze toprak kokusu……. yağmurdan sonra Öyle yüzüm kızarmadı benim Belki bir gün kızaracak Gelmeyen yılların anısına Bir kez olsun yüzüme bak Öyle gülüm kızarmadı benim Aşkı anlatmak isterdim sana İltifatla içilen kırmızı yaprak İpeksi güller deren bahçevan Gül ile dikeni birlikte sunacak Aşkı anlatmak isterdim sana Geceler…gelip geçiyor içimden En ücra köşelerde ürkek mum Sensizlikten kaçar gibi Kasırgasız bir sahil arıyorum Heceler… gelip geçiyor içimden Yine gece benim…..yine hüzün Tutunabilme ümidiyle… Bayram TOKDEMİŞ ----Alıntı----- rangerenes |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаи ѕєپєя
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 43213
Giriş Tarihi: Oct 2007 Mesajlar: 318
Konular: 69
Ruh Halim:
Teşekkür : 54 REP Gücü : 9998
REP Puanı : 999672
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: çok değerli hocamdan kendi şiirleri
yaw şiirleri kimse okumadımınie bu halkımızın şiirlere merakı yok
|
||||||||||
|
|
|