![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаи віŁġійі
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yüreğime Bir Beden Büyük Gelen Umutları Üzerimden Çıkarıp Gidiyorum...
Yüreğime bir beden büyük gelen umutları Üzerimden çıkarıp gidiyorum."
Küçük bir çocuğun duası gibiMasumluğunu sundum sana aşkın. Ama sen, “İmkansız bir aşk “ deyip sustun.Oysa sana dair ne düşlerim vardı. Dans edecektim yağmurlarda seninle.Yıldızların saçlarına düştüğünde, Bir gökkuşağı çizecektim beyaz tuallere. Asla kırgın değilim sana...Özgürdün, hürdün elbet. Güneşte yaşamak varken,Karanlıklarda boğulmayı göze alamazdın sen... Gözlerine sakladığım baharlara Veda busesini yapıştırıp gidiyorum. Aslında bir teşekkür borçluyum sana,Yarım bir adamın karanlıklarına Rüya misali baharlarınla konakladın.. Her nefesinde,Mevsimleri soludum gözlerinde.Kırılmış bir gönül mabedineBir gülüş ekledin ya, Bir ömür yeter bana..Hep ağladığımda öper dururum Baharda açmış o gülüşlerini...... Gittiğim yerlerde,Kim bilir belki de alışırım.Alışacağım; gözlerinin yokluğu değil elbet. Bahçemde ezilmiş güllerin çığlıklarına ,içimdeki çocuğun gözlerindeki ıslaklığına, Elbet bir gün alışırım.... gidiyorum, Aynalara ağlamaklı suretimi bırakıp Masum çocukların dualarına gidiyorum...Senin uyuduğun saatlerde ben, Bu şehri, bu yüreği sana bırakıp Yağmurlarla öpüşmeye gidiyorum....
|
|
| Kullanıcı Size Mesaj İçin Teşekkür Etti...Bu Yazılan Kullanıcı: |
böcük (03-25-2008)
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаисז
User ID: 36047
Giriş Tarihi: Aug 2007 Mesajlar: 4
Konular: 2
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
REP Puanı : 3124
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: Yüreğime Bir Beden Büyük Gelen Umutları Üzerimden Çıkarıp Gidiyorum...
çok güsel gerçekten teşekürler
![]() |
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи аŝıĢı
![]() ![]() User ID: 4692
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 36
Konular: 13
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
REP Puanı : 4854
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
harikasın , ellerine emeğine yüreğine sağlık , yazdıklarını yaşayan biri olarak söylüyorum
umarım yazdıklarını yaşamamışsındır ve ömrün boyunca yaşamazsın
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
::PSİKO::
![]() User ID: 59218
Giriş Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 3,084
Konular: 1060
Ruh Halim:
Teşekkür : 559 REP Gücü : 15346
REP Puanı : 1534218
çok güzel bir şiir olmuş.emeğine sağlık peri kızı.
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|