![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаисז
![]() |
SUSKUNLUGUMU YİTİRDİM BUGÜN
DÖKERİM SÖZLERİMİ SÖZ VERİRİM BAKMAM BUGÜN RESMİNE SENSİZLİGİ SECERİM YASARIM YOKLUGUNU OLMAYISINI ÖZLERİM YOK EDERİM SANA DAİR HİSLERİMİ SEVGİ BENİM DEGİL Mİ TERKEDERİM OLMUYOR İSTE KANDIRAMIYORUM KENDİMİ LAN BEN SENSİZ NEFES ALAMAZKEN NASIL BİTİREBİLİRİM SENİ SEN SEBEBİMSİN YASADIGIM EN GÜZEL ANSIN YAZGIMSIN KALBİM SANA TECELLİ GİDERSEN TERKEDERİM BU VÜCUDU NE OLACAK BUNUN SONU AKLIMDA YOK FİKRİMDE YOK GİTME BIRAKMA ELLERİMİ...
Ateşin mümkünüdür su Ki bu yüzden mavi bahsedilmiştir ona Suyun mümkünüdür ates Ki bu yüzden kırmızı bahsedilmiştir ona MAVİ ve KIRMIZI Hayat bahşedilmistirtir onlara Mavinin kaderi kırmızıya tecelli Kırmızının kaderi maviye tecelli |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
27-08-2006
![]() User ID: 19
Giriş Tarihi: Aug 2006 Mesajlar: 1,327
Konular: 222
Teşekkür : 6 REP Gücü : 1914
REP Puanı : 191015
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylasımın için saol yeterince iyisin
![]()
![]() Gösterdim... gördü anlamına gelmez Söyledim... duydu anlamına gelmez Duydu... doğru anladı anlamına gelmez Anladı... hak verdi anlamına gelmez Hak verdi... inandı anlamına gelmez İnandı... uyguladı anlamına gelmez Uyguladı... sürdürecek anlamına gelmez... Mavi olsun adın, Ufuklar kadar uzak, Aşk kadar yakın... |
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
Özel Üye
![]() User ID: 8942
Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 2,980
Konular: 878
Ruh Halim:
Teşekkür : 40 REP Gücü : 4332
REP Puanı : 432758
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ellerine sağlık arkadaşım paylaşım için sağolasın...
|
|
|