![]() |
|
|||||||
| Site Adresleri (Bookmark) Burada bildiğiniz siteleri yayınlayabilir tavsiye edebilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаи ваفїмŁıѕı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doğum Tarihinizi Girdiğinizde Önceki Hayatınızda Kim Olduğunuz ve Bazı Özellikleriniz Hakkında Bilgi Veren Bir Adres..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben İskoçyalıymışım ![]() Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. . Bugünkü İskoçya civarında bir yerlerde 950 civarında doğdunuz. Bir banker, tefeci veya hakimdiniz.. Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Çekingen, yalnız ve kendine güvenen insanlar her yerde ve sizin probleminiz. Dersiniz: Kendinizdeki bu eğilimleri yenmek ve sonra da diğer insanlara yardım etmek.
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
O Şimdi Admin
![]() User ID: 1
Giriş Tarihi: Aug 2006 Mesajlar: 4,619
Konular: 415
Ruh Halim:
Teşekkür : 266 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 3772582
REP Seviyesi : ![]() |
saol güzel daha önce bende baya büyücü falcıymışım zuaha
![]() ![]()
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
<
![]() User ID: 351
Giriş Tarihi: Oct 2006 Mesajlar: 5,136
Konular: 641
Ruh Halim:
Teşekkür : 118 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 35011638
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende fıransada bir millet vekiliymişim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
K*A*R*T*A*L*İ*Ç*E
![]() User ID: 849
Giriş Tarihi: Oct 2006 Mesajlar: 1,848
Konular: 321
Ruh Halim:
Teşekkür : 115 REP Gücü : 4864
REP Puanı : 486074
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vallahi reankarnasyona kati surette inanmam...İnanana da kızarım fakat böyle şeyleri severim...Malum merak uğruna
uzunca bir zamandır bu linki arıyordum dostum teşekkürler...Ben zaten hep derim ben çift karakterliyim;yarım erkek diye ![]() Buyrun bu da benim geçmişimmiş ![]() Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir erkektiniz. . Bugünkü Fransa civarında bir yerlerde 950 civarında doğdunuz. Bir banker, tefeci veya hakimdiniz.. Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Bohem ve gizemli bir kişilik, Allah vergisi bir hayli yetenek, antik kitapları anlama kudreti, büyücülük yeteneği. Karanlık kuvvetlerin bir hizmetkarı olabilirdiniz. Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Probleminiz Evren'i sevmeyi ve ona güvenmeyi öğrenmek. İçteki bilgeliği düşünme, işletme, yansıtma ve geliştirmeye mahkumsunuz.
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
|
hüzиüи mกvi kızı♣
![]() User ID: 80813
Giriş Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 3,884
Konular: 2012
Ruh Halim:
Teşekkür : 584 REP Gücü : 18466
REP Puanı : 1846261
Cevap: Önceki Yaşamınızda Kimdiniz
Iyğ ingilizmişim benn
Teşhis: Yeryüzündeki önceki enkarnasyonunuzda bir kadındınız. . Bugünkü Orta İngiltere civarında bir yerlerde 1325 civarında doğdunuz. Bir kuyumcu veya saat imalatçısıydınız.. Önceki o yaşamınızdaki kısa psikolojik profiliniz: Böyle insanlar her zaman daima yeni olanla ilgilenmiştir. Değişikliği, özellikle sanat, müzik ve yemek pişirmede, hep sevdiniz. Bu enkarnasyonunuzun nedeni önceki yaşamınızda bazı konularda başarısız olmuş olmanız. Önceki yaşamınızın şimdikine aktardığı ders ve vazife: Bu dünya hasta ve yalnız insanlarla dolu. Dersiniz: Sizden daha az şanslı olanlara yardım etmelisiniz.
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ваفїмŁıѕı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 17147
Giriş Tarihi: Apr 2007 Mesajlar: 434
Konular: 9
Ruh Halim:
Teşekkür : 11 REP Gücü : 249
REP Puanı : 24750
Cevap: Önceki Yaşamınızda Kimdiniz
ben böyle bişeye inanmam ama matrak olsun işte
DdDdD:dD:
|
|