![]() |
|
|||||||
| Site Adresleri (Bookmark) Burada bildiğiniz siteleri yayınlayabilir tavsiye edebilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаи аŝıĢı
![]() ![]() |
devir artık ınt parakazanma devri bu para ile prem cash yada baska oyunlar için ornegin sro için silk gibi paypal hesabı olan tüm oyunlar için tamamen bedava verilen link dowload deildir
öncelikle modlar ve adminler baksın kilitlemek isyemebilirler!! Birazdan anlatacagim yontem tamamen PayPAL üzerinden calistigi icin sizin accountunuza hic bir zarari yok... PayPAL hesabı olanlar 1.ADIM ı atlasin... 1.ADIM PayPAL Hesabı Almak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PayPAL ın sitesine giriyoruz ve SignUP yazisina tıklıyoruz... 1.Adımda email adresi haric butun bilgileri sallayabilirsiniz.. Ama e-mail adresini dogru yazin yoksa hem hesabınızı aktive edemezsiniz hemde asıl yontemden yararlanamazsınız. Burada 2.asamada karsınıza kredi kartı bilgileri gelecektir.. Pencerede üstteki PayPAL logosuna tıklayın ve kayıtın 2.asamasında kayıttan cıkın... sonra e-mail adresinizden doğrulamayı yapın.. PayPAL a yeni hesabınızla giris yapabiliyorsanız bu adımı artık gecebiliriz... 2.ADIM Bize Para Saglayacak Reklam Sistemine Kayıt olma... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sisteme girip altta Join NOW yazısına tıklayıp karsımıza gelen forumu dolduruyoruz... PayPAL e-mail adresi kısmına paypal'a kaydolurken verdigimiz adresi yazmayı unutmayın.. email adresi doğrulamasınıda yapmamız gerekecegi icin email adresimizi yanlıs vermeyelim... @mail doğrulamasını yaptıktan sonra 3.adıma gecelim... 3.ADIM Sisteme giriş... Tekrar sitemize girip Login oluyoruz ve Surf Ads Yazısına tıklıyoruz... Karsımıza gelen Linklere tıklıyoruz. Bir pencere ile yeni bir site aciliyor site tam acilinca ustteki sayac saymaya basliyor 30sn sonra DONE $ yazısı cıkınca pencereyi kapatabiliriz. Sonra girdigimiz linkin üzerinde 24saatligine bir cizik cıkacak 24saat sonra o linke tekrar tıklayabiliriz... Bu sekilde butun linklere tıklıyoruz ve gunluk bir miktar para kazanıyoruz.. kazandıgımız paraya MEMBERS/ My Stats butonundan bakabiliriz... eger kazanımımız 10$ olursa burada CAshOut a tıklıyoruz ve Convert to Cash via PayPal linkine tıklıyoruz VE Bu sayede PayPal Hesabımıza 10$ yatmis oluyor __________________________________________________ ______________________________ ____________________________-____ YADA BASKA Bİ SİTEDEN DE KAZANA BİLİRSİNİZ BÜ SİTE TÜRKCE ANLASILIR BİR SEKİLDE BEN SİZE ÜYE OLMA LİNKİNİ VEREM [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] BEN CE TAVSİYEM 2 SİNE DE ÜYEOLUN not=alıntıdır |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|