![]() |
|
|||||||
| Site Adresleri (Bookmark) Burada bildiğiniz siteleri yayınlayabilir tavsiye edebilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаи аŝıĢı
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar vereceğim eklentide Google'da arattığınız site linklerinin küçük bir önizlemesini görebileceksiniz.
Ne işime yarar bu demeyin.Mesela Google'da birşey arattınız ve karşınızda bir sürü sonuç..Aradığınız siteyi bulmak için muhtemelen birçok linke giriş yapacaksınız.Ve bazen istenmeyen sitelere gireceksiniz.. (Eee..zaman kötü abi.. ) Ama bu 738 Kb lık eklenti sayesinde mouse ınızı linkin üzerine getirdiğinizde sitenin bir önizlemesi çıkacak.ve hatta bu önizleme içinde de gezinti yapabilecek + içindeki linklere tıklayabileceksiniz.. Kısacası deneyip görüşlerinizi bildirmenizi rica ediyorum..Pişman olmazsınız bence.. Ayrıca bu küçücük eklentinin kendi içinde bir PopUp Blocker sistemi de var.. Daha ne olsun.. Program tamamen benim uploadımdır. Şifrelidir.Şifresi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dur arkadaşlar ![]() Link burada... [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
Administrator
![]() User ID: 4
Giriş Tarihi: Aug 2006 Mesajlar: 4,921
Konular: 747
Ruh Halim:
Teşekkür : 434 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 39840119
REP Seviyesi : ![]() |
Çok SĞol Denemek Lazim Bunu
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
Özel Üye
![]() User ID: 11
Giriş Tarihi: Aug 2006 Mesajlar: 1,512
Konular: 554
Ruh Halim:
Teşekkür : 37 REP Gücü : 24786
REP Puanı : 2478244
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
way şifre için +++ rap ledim seni
![]()
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи аŝıĢı
![]() ![]() ![]() User ID: 1109
Giriş Tarihi: Oct 2006 Mesajlar: 62
Konular: 12
Teşekkür : 0 REP Gücü : 1347
REP Puanı : 134446
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eyvallah CoSKuN .. bence bundan sonra sitede yapılan paylaşımlar ziplenmeli ve şifrelenmeli. Şifresi de [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olmalı.Böylece çalıntı olayları bi nebze azaltırız.
Saygılarımla..
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|