![]() |
|
|
|||||||
| Şikayet - Önerileriniz ve Düşünceleriniz Şikayet - Önerileriniz ve Düşünceleriniz buraya yazabilirsiniz... |
|
|
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
Mekan'ın Klâsı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Profil'ime Mesaj Yazdırtmamak İstiyorum
Adminler Co Adminler S.MOD'Lar
Profilime Sürekli Mesajla dolduruyorlar Bıktım artık.Özel Mesajda almak istemiyorum.Saçma Sapan PM'Ler geliyor.Bunu Engelleyebilirseniz Memnun Olurum. Teşekkürler.
T-Virus.Dead On Walk! FoRuMMeKaN.Org-1 Numaralı Paylaşımlara Yakışan Tek Forum [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
Yanlız ADAm
![]() ![]() User ID: 5189
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 2,596
Konular: 382
Ruh Halim:
Teşekkür : 835 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 21822638
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: Profil'ime Mesaj Yazdırtmamak İstiyorum
ziyaretcilerin mesaj yazması engellenmiştir. istersen özel mesajları da kapatabilirim.. :
God : - Does man think that we cannot assemble his bones? .... Nay ...! We are able to put together in perfect order the very tips of hin finger ....!!! (( "İnsan, kemiklerini biraraya toplayamayız mı sanıyor? Hayır, onun parmak uçlarını bile yeniden yapılandırmaya gücümüz yeter."(Kıyamet suresi) " )) ________________________________ -------------------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ---------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ________________________________ -------------------------------------------- |
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
Administrator
![]() ![]() User ID: 4
Giriş Tarihi: Aug 2006 Mesajlar: 4,894
Konular: 742
Ruh Halim:
Teşekkür : 394 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 39840119
REP Seviyesi : ![]() |
Cevap: Profil'ime Mesaj Yazdırtmamak İstiyorum
Bunları kendiniz profil panelinizden ayarlayabilirisiniz.
özel mesaj kapatıp açabilirsiniz. profil ayarlarınız. ![]() Profil Yani Visitor Messaging engellleme. ![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|||||||||
|
|
|