![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаи ємєктая
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fl Studio | Acustic Drum | Sample | ByKingPaylas
Arkadaşlar Fl studionun sesleri yetersiz olduğundan kullanmak istersiniz diye bunları paylaşıyorum buldukça bu konun altına koyucam toparlamaya çalıştım . Tamamen kendi uploudum!!! 3 ayrı uploud sitesinden 2 dosyayıda uploud ettim başka bir siteden isteyen pm atsın .!! .
!! ![]() 1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] +r3plerinizi esirgemesseniz sevinirim.!! ![]() Rarpas !! PHP- Kodu:
|
|
| Kullanıcı Size Mesaj İçin Teşekkür Etti...Bu Yazılan Kullanıcı: |
MAK1986 (10-05-2008)
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
::PSİKO::
![]() User ID: 59218
Giriş Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 2,859
Konular: 958
Ruh Halim:
Teşekkür : 525 REP Gücü : 14990
REP Puanı : 1498756
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: Fl Studio | Acustic Drum | Sample | ByKingPaylas
Emeğine sağlık.Güzel olmuş. +REP
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ємєктая
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 134573
Giriş Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 760
Konular: 211
Ruh Halim:
Teşekkür : 65 REP Gücü : 2732
REP Puanı : 273155
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: Fl Studio | Acustic Drum | Sample | ByKingPaylas
Teşekkürler.!!
|
|