![]() |
|
|||||||
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаисז
|
Eski Bir K.O Player'i Olarak Sizlerlede Bunları Paylaşmak İstedim[Çok Beğeneceksiniz]
1.
Evet İlk Olarak SS'lerimizi Biraz Canlandıralım :[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] < Siteye Giriyoruz Resimli Anlatımla Devam Edeyim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2. Şimdi İse SS'lerimize Yıldız , Kar , Kalp Ekleyelim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] < Siteye Giriyoruz Resimli Anlatımla Devam [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Örnek SS> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] < Sitemize Giriyoruz SS'lerimizle Yaratıcı Yanımızı Keşfedelim Şimdide Resimli Anlatımla Devam [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Biraz Aceleye geldi Sonuncusu Fazla Detaylı Anlatamadım.İnşallah Faydam Dokunur İstediğimiz 10 SS Sürekli Değişsin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] < siteye Giriyoruz ve Sol üst tarafta Upload Pictures'e tıklıyoruz oraya sürekli değişmesini istediğimiz 10 SS'i seçiyoruz (10 Olması şart deil Max2.) SS'lerimizi Seçtikten daha sonra Sol Alt tarafta Next'e tıklıyoruz ve bir müddet sonra SS'ilerimiz Hazır ![]() Örnek SS; [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Online Slide Show Yapalım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] < Sitemize Girip Direk Üye Oluyoruz Ve Üye Olup Giriş Yaptıktan Sonra Create Slide show'a Tıklıyoruz İstediğimiz SS'leri upload edip istediğimiz Styles [Stili Seçiyoruz] Bir Kaç Örnek Vereyim: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] %100 Eminim Ki Beğeneceksiniz. Emeğe Saygı.! |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаисז
User ID: 46821
Giriş Tarihi: Oct 2007 Mesajlar: 4
Konular: 1
Ruh Halim:
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
REP Puanı : 4259
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: Eski Bir K.O Player'i Olarak Sizlerlede Bunları Paylaşmak İstedim[Çok Beğenece
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
Moderator
![]() User ID: 5937
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 2,557
Konular: 648
Ruh Halim:
Teşekkür : 172 REP Gücü : 8083
REP Puanı : 807939
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: Eski Bir K.O Player'i Olarak Sizlerlede Bunları Paylaşmak İstedim[Çok Beğenece
çok saol işime yarıçak
![]()
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
Ruh Halim:
HerKez Beğenir Sanmıştım Fakat Nafile Sanırım
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
мэкаиזй ваѕ ڽуєѕі
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 9021
Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 4,105
Konular: 306
Ruh Halim:
Teşekkür : 147 REP Gücü : 8779
REP Puanı : 877310
bncede cok gzel arkadasım
![]()
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
Ruh Halim:
Teşekkür Ederim
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ваفїмŁıѕı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 11771
Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 540
Konular: 13
Ruh Halim:
Teşekkür : 4 REP Gücü : 5268
REP Puanı : 526604
saol qüzel bir paylaşım
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
|
Banned
User ID: 53060
Giriş Tarihi: Dec 2007 Mesajlar: 66
Konular: 32
Teşekkür 1 kere Edildi REP Gücü : 0
REP Puanı : 20
REP Seviyesi : ![]() |
cok ii ama o charlardan ck war bnde
D |
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи аŝıĢı
![]() ![]() User ID: 56909
Giriş Tarihi: Dec 2007 Mesajlar: 73
Konular: 7
Ruh Halim:
Teşekkür 1 kere Edildi REP Gücü : 49
REP Puanı : 4853
Saol ! +rep
|
|