Forummekan.Org - Fms Group  

Ana Sayfa Kimler Online Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Geri git   Forummekan.Org - Fms Group > FORUMMEKAN GENEL > Forum Kuralları

Forum Kuralları Forum Kurallarını Lütfen Okuyunuz!!!

Yeni Konu açCevapla

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-17-2008   #1 (permalink)
Yanlız ADAm

(( TeK He©e )) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 5189
Giriş Tarihi: Dec 2006
Konular: 391
Ruh Halim:
Teşekkürler: 899
Teşekkür : 891
REP Gücü : 33609
REP Puanı : 22638882
REP Seviyesi : (( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute
 Seviye: 41   Aktiflik: 780 / 1013
Online Süresi: 907 / 5731
Tecrübe: 52%
Arrow forum oyunları bölümünde yaşanan tartışmalara dair.

Arkadaşlar forum oyunları bölümünde yaşanan tartışmaları üzülerek seyrettim ve bu konuda bir kaç söz söylemenin faydalı olacagını düşünüyorum.

şimdi size birkaç link veriyorum. bu linklere kimler mesaj yazmış bakmanızı tavsiye ederim..
forum oyunları bölümü kafa dagıtmak, stres atmak, eglenmek vb kısaca gırgır şamata yapmak gibi insanın genel kültürüyle aslında pek de alakası olmayan dandik dundik konuların açıldıgı bir bölümdür. ben daha once başka bir bölüm altında aslında bu bölümden hoşlanmadıgımı ve bu bölümü daha faydalı hale getirmek gerekir şeklinde bölümle ilgili fikrimi belirtmiştim.. bunun sebebi madem böyle bir bölümümüz var daha faydalı olsun şeklinde düşünmemden kaynaklanıyordu ve ben bu konuyla ilgili olarak cok cok cok gereksiz olmadıgı sürece kimsenin konusunu ne editledim ne de sildim.. madem eglenmek istiyorsunuz eglenin arkadaşlar..
şimdi gelelim forum oyunları bölümünde tarantula_ adlı arkadaşımızın bir konuyla ilgili rahatsızlıgına ve eleştirilerine ..
aynen söyle demiş tarantula :
"lla bravo vennesa çağla ayşegul ne yapsakta flood yapsak post kassak die her elinizden geleni yapıyorsunuz

KOnu kilit+ çöp plss"
bunu söyleyebilmek icin öncelikle bunu kendimizin yapmaması gerekir.. aşagıda örnek verdigim linkleri incelerseniz benzeri şekilde flood yapmış biri olarak konuyu açanları veya mesaj yazanları flood yapmakla suçlamak pek de etik durmuyor.. kimsenin yaptıgını savunmak adına söylemedigimi belirtmek isterim ayrıca..
linklere bakarsanız eger bu konu salakça bir konuysa aşagıdaki konuların üstün zeka ürünü , genel kültüre müthiş katkıları olan veya kişisel gelişime faydası olan konular oldugunu iddia edebilir misiniz ?
ayrıca konuyu salakça bulmak konuya yorum yazanlara hakaret etme hakkını vermiyor. konuyu begenmiyorsanız yorum yazmazsınız ve kimseyle muhatap olmazsınız.. konunun kapatılıp çöpe atılmasından yönetici sıfatı olan üyelerimiz sorumludur. normal üyelerin konuyu begenmedikleri icin konunun kapatılıp çöpe atılmasını talep etmesi makul sebebler cercevesinde mümkündür.Foruma olan hizmetiniz takdire şayandır fakat kendi isteginizle yetkilerinizin alınmasını talep ettiniz ve biz de aldık..

bu linklere bakınca insanın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorası geliyor..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
--------------------------------------------------------------------------------------

kabul edelim veya etmeyelim.. forum oyunları bizim forumda bu şekilde.. ben daha faydalı konular açmaya yönelik fikirlerimi söyledim.. daha faydalı konular açarsanız cok daha güzel olur. ama açmıyorsanız ve bu şekilde devam etmek istiyorsanız o sizlerin bilecegi iştir.. kurallara uyduktan sonra sorun yok..

God :
- Does man think that we cannot assemble his bones?

.... Nay ...! We are able to put together in perfect order the very tips of hin finger ....!!!

((
"İnsan, kemiklerini biraraya toplayamayız mı sanıyor? Hayır, onun parmak uçlarını bile yeniden yapılandırmaya gücümüz yeter."(Kıyamet suresi) " ))

(( TeK He©e )) isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
2 Üye Teşekkür etti bu (( TeK He©e )) mesajlar için:
KaRiA (06-17-2008), Venessa (06-17-2008)
Alt 06-17-2008   #2 (permalink)
O Şimdi Admin

кăяįйĢﻩﻩ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 1
Giriş Tarihi: Aug 2006
Konular: 414
Ruh Halim:
Teşekkürler: 197
Teşekkür : 239
REP Puanı : 3772582
REP Seviyesi : кăяįйĢﻩﻩ isimli üye Tecrübe puanını kapatmıştır.
 Seviye: 50   Aktiflik: 1230 / 1230
Online Süresi: 1540 / 8042
Tecrübe: 21%
Cevap: forum oyunları bölümünde yaşanan tartışmalara dair.

Evet tek_hece tamamen katılıyorum ve destekliyorum daha dün sildim 1-2-3-4-5 Bom :S böyLe konu olur mu? oluyor.... tek_hece 'nin dediği gibi daha faydalı oyunlar oynanabilir.

Örnek mi ? benim yazdığımı alttaki üye özgeçmişini ve icraatlerini yazsın. Fatih Sultan Mehmet gibi.

Herkezin bu konularda dikkatli olmasın istiyorum.
Alt 06-17-2008   #3 (permalink)
دولت عالیه عثمانیه

tarantula_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 58286
Giriş Tarihi: Jan 2008
Konular: 1661
Ruh Halim:
Teşekkürler: 954
Teşekkür : 702
REP Gücü : 33914
REP Puanı : 3390840
REP Seviyesi : tarantula_ has a reputation beyond reputetarantula_ has a reputation beyond reputetarantula_ has a reputation beyond reputetarantula_ has a reputation beyond reputetarantula_ has a reputation beyond reputetarantula_ has a reputation beyond reputetarantula_ has a reputation beyond reputetarantula_ has a reputation beyond reputetarantula_ has a reputation beyond reputetarantula_ has a reputation beyond reputetarantula_ has a reputation beyond repute
 Seviye: 54   Aktiflik: 2013 / 2013
Online Süresi: 1974 / 3398
Tecrübe: 69%

abi etiklikten bahsetmişsin düşüncelerimin bastırılmaya çalışılması ( iyi veya kötü) ne kadar etik ? !
biliyorum üslübüm biraz ağır ama orda bertanın olayı pm ye taşıması gerekiorduki medeni şekilde sorunumuzu çözelim bertan bana pm den üslübünü biraz düzelt alınanlar var biraz daha kibarca uyar üyeleri deseydin ben eyvlah derdim ama tahrik edici ve ükalaca sözler karışısında insan ister istemez sinirleniyor ve benim böle şeyleri soğuk kanlılıkla beklememi istenmesi biraz ağır olurdu.Zaten benim yönetici sıfatımla bir uyarı yapmam birilerini batıyorsa alsınlar işte bıraktım yetkileri filan bundan sonrada kimseye bişe demiyeceğim ne yapıyorlrasa yapsınlar umrumda değil...(ayrıca belirteyim uyarı msj ımdaki beni rahatsız eden husus oyunların oynaması değil oyunları oynayan kişilerin sadece o bölüme yönelip post kasmasıdır bunuda ayrıca belirtmek istedim bu konu hakkında daha fazla konuşmayacağım bütün söyleyeceklerim bu kadardır artık forumda hiç bir şeye karışımicam töbe yani benim küçük bir uyarım bile rahatsız ediyorki bazılarını artık ne verilmiş konuları belirlicem ne illegal bir faaliyette bulunan birini yetkili kişilere beliticem artık önemli olan konuları okuyacağım yorumumu yazacağım ve konu açıcam hiç kimse rahatsız olmasın ! )

tarantula_ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-17-2008   #4 (permalink)
Yanlız ADAm

(( TeK He©e )) - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 5189
Giriş Tarihi: Dec 2006
Konular: 391
Ruh Halim:
Teşekkürler: 899
Teşekkür : 891
REP Puanı : 22638882
REP Seviyesi : (( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute(( TeK He©e )) has a reputation beyond repute
 Seviye: 41   Aktiflik: 780 / 1013
Online Süresi: 907 / 5731
Tecrübe: 52%

Alıntı:
tarantula_´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
abi etiklikten bahsetmişsin düşüncelerimin bastırılmaya çalışılması ( iyi veya kötü) ne kadar etik ? !
biliyorum üslübüm biraz ağır ama orda bertanın olayı pm ye taşıması gerekiorduki medeni şekilde sorunumuzu çözelim bertan bana pm den üslübünü biraz düzelt alınanlar var biraz daha kibarca uyar üyeleri deseydin ben eyvlah derdim ama tahrik edici ve ükalaca sözler karışısında insan ister istemez sinirleniyor ve benim böle şeyleri soğuk kanlılıkla beklememi istenmesi biraz ağır olurdu.Zaten benim yönetici sıfatımla bir uyarı yapmam birilerini batıyorsa alsınlar işte bıraktım yetkileri filan bundan sonrada kimseye bişe demiyeceğim ne yapıyorlrasa yapsınlar umrumda değil...(ayrıca belirteyim uyarı msj ımdaki beni rahatsız eden husus oyunların oynaması değil oyunları oynayan kişilerin sadece o bölüme yönelip post kasmasıdır bunuda ayrıca belirtmek istedim bu konu hakkında daha fazla konuşmayacağım bütün söyleyeceklerim bu kadardır artık forumda hiç bir şeye karışımicam töbe yani benim küçük bir uyarım bile rahatsız ediyorki bazılarını artık ne verilmiş konuları belirlicem ne illegal bir faaliyette bulunan birini yetkili kişilere beliticem artık önemli olan konuları okuyacağım yorumumu yazacağım ve konu açıcam hiç kimse rahatsız olmasın ! )
böylesi daha dogru olur.. teşeklkürler hassasiyetin icin .. benim de canımı sıkan hakarete varan ifadelerin kullanılmasıdır belirtmek isterim.

God :
- Does man think that we cannot assemble his bones?

.... Nay ...! We are able to put together in perfect order the very tips of hin finger ....!!!

((
"İnsan, kemiklerini biraraya toplayamayız mı sanıyor? Hayır, onun parmak uçlarını bile yeniden yapılandırmaya gücümüz yeter."(Kıyamet suresi) " ))

(( TeK He©e )) isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-20-2008   #5 (permalink)
мэкаи ваفїмŁıѕı

ReddeviL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

User ID: 33632
Giriş Tarihi: Aug 2007
Konular: 67
Ruh Halim:
Teşekkürler: 18
Teşekkür : 2
REP Gücü : 4481
REP Puanı : 447941
REP Seviyesi : ReddeviL has a reputation beyond reputeReddeviL has a reputation beyond reputeReddeviL has a reputation beyond reputeReddeviL has a reputation beyond reputeReddeviL has a reputation beyond reputeReddeviL has a reputation beyond reputeReddeviL has a reputation beyond reputeReddeviL has a reputation beyond reputeReddeviL has a reputation beyond reputeReddeviL has a reputation beyond reputeReddeviL has a reputation beyond repute
 Seviye: 24   Aktiflik: 188 / 589
Online Süresi: 245 / 2170
Tecrübe: 57%

ogrendıgım ıı oldu

Bookmarks

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Seçenekler
Stil