![]() |
|
|
|||||||
| Duyurular & Röportaj Bu bölümde Genel Duyrular ve Röportajlar yer Alacaktır. |
|
|
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
Mekanın Paşası
![]() |
+rep ve-rep ödüllü AYNI KONU İHBAR
evet arkadaşlar şimdi size bi öneride bulunuyorum forumda açılan konuların daha önçe açılmış olanını verene -rep bunu bulup belli bi başlığı altından linkleri vernlerede+rep verelim buşekilde forumumuzda konu kirliliğive tekrartekrar aynı konuların işlenmeine bu şekilde önlem alabilrizçünkü forumda yönetici sayımız fazladeğil ve onlarında hersayfayı incelem gibi bi olanakları olmadığı için bu konu tüm üyelerimizi kapsamakta yorum ve değerlendirmelerinizi bekliyorum
|
|
| 9 Üye Teşekkür etti bu M@rko Paşa mesajlar için: |
(( TeK He©e )) (06-04-2008),
-DqN- (bir Hafta önce),
BaDSouL (06-08-2008),
ireo13 (07-04-2008),
KneeL (06-03-2008),
Lovecraft (06-15-2008),
MUSTANG.3 (06-15-2008),
£(DeLFiK@)£ (bir Hafta önce),
ßorDo_ßeReL! (06-03-2008)
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
.:##ѕ т я σ η g-м α η##:.
![]() ![]() ![]() User ID: 10336
Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 1,279
Konular: 445
Ruh Halim:
Teşekkür : 157 REP Gücü : 13857
REP Puanı : 1385484
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: +rep ve-rep ödüllü
Güzel bi uygulama olur bence
verılen lınklerı gostermek ıcın nereye ayrı konu acıcaz lınkın bulundu yeremı yoksa burayamı 1-2 tane buldum![]()
"Türk ordusu! Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz, daha sağlam askere rastgelinmemiştir. Sana gelmez bu ufuklar,seni almaz bu cihat... Ey şehid oğlu şehid isteme benden makber Sana ağuşunu açmış duruyor peygamber
Konu ßorDo_ßeReL! tarafından (06-03-2008 Saat 03:05 PM ) değiştirilmiştir.. |
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
яσтαѕιz_αşιк
![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 45493
Giriş Tarihi: Oct 2007 Mesajlar: 1,539
Konular: 263
Ruh Halim:
Teşekkür : 294 REP Gücü : 29182
REP Puanı : 2918044
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haklısın bende katılıyorum bu düşünceye
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи коŁік
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() REP Gücü : 7549
REP Puanı : 754641
kardeş bence bunu sadece rep için yapacaksak hiç yapmayak
bunu daha iyi bir forum ve aradıklarımızı ve istediğimiz kaliteli bilgiye ulaşmak için yapılmadılıdır.yani kendimiz için yapmalıyız
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
Administrator
![]() ![]() User ID: 4
Giriş Tarihi: Aug 2006 Mesajlar: 4,894
Konular: 742
Ruh Halim:
Teşekkür : 394 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 39840119
REP Seviyesi : ![]() |
Cevap: +rep ve-rep ödüllü AYNI KONU İHBAR
Düşünce Güzel uygulama olarak ihbarları konu altında verin Kanıtla birlikte.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
::PSİKO::
![]() ![]() User ID: 59218
Giriş Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 2,556
Konular: 810
Ruh Halim:
Teşekkür : 471 REP Gücü : 14990
REP Puanı : 1498756
Evet kaşifle de görüşmüştük.en iyi uygulama - rep vermewk diye. ben elimden geldiğince kendi bölümümde aynı konuları - rep ile uyarıyorum.
Başka bölümler de tespit ettiklerimi de moderatöre bildirden bildiriyorum. Ama kaşifin dediği gibi uygun olmayan yerin LİNKini de verelim.
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
StoneR (Eskİ MoD)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 50014
Giriş Tarihi: Nov 2007 Mesajlar: 4,289
Konular: 828
Ruh Halim:
Teşekkür : 540 REP Gücü : 2099
REP Puanı : 209454
süper bir uygulama hemen işleme sokalım bence
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
|
Yanlız ADAm
![]() ![]() User ID: 5189
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 2,596
Konular: 382
Ruh Halim:
Teşekkür : 835 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 21822638
bu konuda ben daha once yoneticileri özellikle uyarmıştım.. eger bir konunun daha once verildigini ve bu sebeble yeni açılan konunun kapatılması gerektigini söyleyen olursa ilgili linki vermesini zaten istiyorduk.. bunu bütün üyelere yaymak iyi fikir.. boylece işleyişi daha düzenli olacaktır forumun.. fikir için teşekkürler..
God : - Does man think that we cannot assemble his bones? .... Nay ...! We are able to put together in perfect order the very tips of hin finger ....!!! (( "İnsan, kemiklerini biraraya toplayamayız mı sanıyor? Hayır, onun parmak uçlarını bile yeniden yapılandırmaya gücümüz yeter."(Kıyamet suresi) " )) ________________________________ -------------------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ---------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ________________________________ -------------------------------------------- |
|||||||||
|
|
|