![]() |
|
|
|||||||
| Counter-Strike Online CS Online Hakkındaki Tüm Paylaşımlar... |
|
|
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||
|
O Şimdi Admin
![]() |
CD FMS 4.33.4 WallHack Şokkkkkkk!!!
Evet Arkadaşlar İlk Defa ForuMMekan.Com'da Veriliyor Sizler İçin WallHack Yaptık Ufak Bir Ayarlamayla Siz Üyelerimize Özel Sunuyoruz Herkez İndirip Bütün Serverlarda Çalışır Cd Koruması Tanımaz Hertürlü Girer Sizlere Sunuyoruz Hiç Bir Serverdan Atmaz Gerekli Açıklamalar Dosyanın İçinde Beni Okuda Mevcuttur... Ama Sizler İçin Tekrar Yazıyorum; İlk Önce CD FMS 4.33.4 Programını Açın Bunu Açtığınızda Tekrar Cd Programını Normal Cd'yi Açmanıza Gerenk Yoktur Cd Yerine Geçer... Sonra CD FMS [H@CK] Prograrmını açarak hl sürücüsünü bularak oyuna giriniz... Öncelikle En Önemli Olan counter Oyun Ayarlarıdır... Ayarlar ; Configrasyon Ayarları OPENGL 1024 Olması zorunludur aksi takdirde çalışmaz oyuna girer ama çalışmaz... Sonra Oyundayken Hangi Takıma Geçtiysen Örneğin: Ct oldunuz O zaman tab+2 tuşuna basarak ikinci sıradaki seçeneği ok tuşları yardımıyla t yapın t iseniz ct yapın.... İyi Fraglar ![]() TÜRKİYENİN BİLİŞİM PAYLAŞIM PLATFORMU [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] FM SECURTIY rar şifresi : forummekan.com --------------- Eğer OpenGL Hatası Verirse; Ekran Kartı Nvidia Geforce Olanlar Bu Driveri İndirsin Kursun. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] --------------- Ve.... ![]() Yukarda Görmüş Olduğunuz Yapılandırma Ayarları Yani CD FMS [H@CK] Dosyasının İçindeki Herşeyi Silin Kaydedin, Ve Sağda Gördüğünüz Cdbin txt dosyası indirdiğiniz Cd Fms 4.33.4 de varsa çöpe atın onu. Bunları Yaptıktan Sonra Muhakkak Çalışacaktır.Eğer Gene Hata Verirse Bunları Yapın HL. Tekrar Kurun Kesin Olacaktır. ---------------------------------------------------------------------- Eğer ki Croshairim çok titriyor anlaşılıyor diyorsanız.. Size Bnm Yaptığım Ayarları Vereyim.Bunu Kullanın Kimse Anlamaz. Ektekini İndir. ------------------------------------------------------------------------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Konu каяіиGоо tarafından (07-10-2007 Saat 06:27 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи бυяυяυ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 6788
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 3,031
Konular: 413
Ruh Halim:
Teşekkür : 12 REP Gücü : 1680
REP Puanı : 167562
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ewt ya ne proqramı bu
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
Banned
![]() User ID: 4261
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 4,749
Konular: 1241
Ruh Halim:
Teşekkür : 40 REP Gücü : 0
REP Puanı : 415359
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] XASİF dedigi bomba buydu herhalde saol süper
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
Özel Üye
![]() ![]() User ID: 186
Giriş Tarihi: Sep 2006 Mesajlar: 480
Konular: 43
Ruh Halim:
Teşekkür : 106 REP Gücü : 6264
REP Puanı : 626161
ArkadaŞlar Ellerİnİze SaĞlik Çook GÜzel OlmuŞ İyİ Frag İyİ Frag
%100 ÇaliŞior |
|||||||||
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
O Şimdi Admin
![]() ![]() User ID: 1
Giriş Tarihi: Aug 2006 Mesajlar: 4,611
Konular: 413
Ruh Halim:
Teşekkür : 228 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 3762079
REP Seviyesi : ![]() |
Yanlız Arkadaşlar Peşin Peşin Sölüyeyim vürüstotal tarattım 4 tane şüpheli 3 tane da şüpheli trojan var açık sölüyorum ama hepsi dandik programlar buluo ben kendi pcmde kullanıorum ayrıca o pcde siteye admin girişi yapıorum hiçbirşeyde olmadı bugüne kadar bize güvenen arkadaşlar indirsin ve başka sitelerden indirim hacklendim deyipde kimse buraya gelmesin....
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
REP Gücü : 0
REP Puanı : 20
Seçilmiş Olan Ekran Kartık OpenGL ekran Kartınızca desteklenmiyo diyo?
Yaa Normal de C-S Açtığım Zaman giriyo Aynı Ekran Çözünürlüğüyle ama CD FMS [H@CK] ile açınca ekran kartı desteklemiyo OpenGL çözünürlüğünü öle hata veriyo yardım lütfen ati radeon 9250 ekran kartım var 128mb Konu XASİF tarafından (03-11-2007 Saat 10:42 PM ) değiştirilmiştir.. |
|||||||||
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
|
Administrator
![]() ![]() User ID: 4
Giriş Tarihi: Aug 2006 Mesajlar: 4,894
Konular: 742
Ruh Halim:
Teşekkür : 394 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 39840119
arkadaşım malesef o sorun bende de kullanmıyom ondan dolayı ya cafede oyna yada ekran kartı değiş
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|||||||||
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||||||||
|
Özel Üye
![]() ![]() User ID: 8942
Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 2,980
Konular: 878
Ruh Halim:
Teşekkür : 34 REP Gücü : 4331
REP Puanı : 432758
Bunun için çok uğraştığınızı biliyorum işime yaramıycak ama yinede ellerine sağlık...Ezüq countercı
![]()
|
|