![]() |
|
|||||||
| Çöp Kutusu Çöp Kutusu Bozuk Link ve Gereksiz Mesajları Buraya Taşıyın |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
Yanlız ADAm
![]() |
![]() Fms Group tarafından yapılan 05.07 .2008 tarihinde başlayıp 20.08.2008 23:00 tarihinde bitecek olan "En çok konuyu Sen Aç Hediyeyi Kap" yarışması başlıyor. Yarışma Hakkında; 1- Yarışma; alt tarafta belirlenen bölümlerde kurallara uygun şekilde konu açarak paylaşımlarda bulunmak şeklinde olacaktır.Daha fazla kazanan olması için ilk 5 kişiye ve ayrıca üç kişiye juri özel hediyesi takdim edilecektir. Yarışma Kuralları; 1- Bu duyuru ile beraber yarışmaya katılacaklar bu konu altında başvuru yapabilirler.Başvuru süresi 04.07.2008 Cuma günü saat 23:00 'da sona erecektir. 2- Başvuru yapmayanlar kesinlikle yarışma dahil edilmeyecektir. 3- Yarışma başlamadan önce açılan konular değerlendirilmeye alınmayacaktır. 4- Yarışma kurallarına uymayanlar yarışmadan diskalifiye edilecekir. 5- Yarışmada konu açarken öncelikle arama yapınız. ARAMA YAPMADAN , verilmiş konuların tekrar verilmesi DİSKALİFİYE sebebidir. 6- Açılan konularda açıklayıcı resimler olmalıdır. 7- Açılan konularda konuyu açıklayıcı ifadeler olmalıdır. 8- Açılan konuların konu başlıklarında yarışmaya katılım amacıyla açıldığını belirten "FMSYRS:" kodu ilave edilecektir. Örnek : " FMSYRS: Nod32 3.0 TriaL Download " gibi olacaktır. 9- Açılan konularda bütün rar passlar forummekan.org olmak zorundadır.aksi takdirde konu yarışmaya dahil edilmez. 10- Açılan konularda bir veya birden fazla link olması halinde dosyaları tek bir dosya haline getirmek rar şifresi forummekan.org olmak şartıyla serbesttir. 11- Yanlışlıkla başka bölüme konu açarsanız kesinlikle gerekli bölümlere taşınması için yöneticiye bildiriniz. 12- Yarışma sonunda ödül almaya 1. , 2. , 3. , 4. ve 5. kişi hak kazanacaktır.Bunun dışında juri Özel Hesiyesi üç kişiye takdim edilecektir. 13- Açılan konuları kötüleme veya başka yollarla başkasının konusunu rencide etmek gibi eylemlerde bulunmayınız. 14- Diğer yarışmacının konusuna iyi veya kötü gibi yorumlarda bulunmayınız. 15- Yarışmanın en önemli kuralı olan yarışmayı en çok konu açan 1. olacaktır üst sınır yoktur. 16- Yarışmaya katılanların sıralamaya girilebilmesi için; Bu bölümlerden birine veya hepsine en az 200 Konu açılabilir; İnternet ve Program :Program Download - Resimli Program Anlatım Forummekan Oyun : Full Oyun Download - NoCD, NoDVD, Patch, Yama - Oyun Hileleri Popüler Multiplayer (Network) Oyunlar Genel IRCD (Sunucu, Servis, Botlar, Korumalar) Symbian S6-7-8 Programları - Symbian OS 9.x - 3rd Programları - Cep için Videolar Bu bölümlerden bir bölüme en fazla 20 Konu açılabilir; Kültür, Sanat - Biyografi - Dini Konular - Atatürk Köşesi - Yemek Tarifleri - Edebiyat Uydu Dünyası, Uydu ile ilgili Herşey - Hukuk - Slayt Bölümü - Kütüphane - Ödevler Bölümü - Dizi Programlama - Asp | Html | Htm | Aspx | Php | Perl - Grafik ve 3D Tasarım - Photoshop - işletim Sistemleri Güvenlik ve güvenlik açıkları - Web ve Mail GÜvenlik açıkları, Korunma Ve Ödüller... Cep Telefonu, Flash Bellek, Kontör, Ekran Kartı, Ram DDR2, Hosting, Domain ve daha fazlası..... Not: Juri Özel Hediyesi juri tarafından saklı tutulup yarışma sonunda belirlenecektir. Ayrıca yarışmaya sponsor olmak isteyen firma veya şahıslar yöneticilerle irtibata geçebilirler. Bütün Yarışma kuralları yukarda yazılı olup ek kurallar eklenebilir,Yarışma 05.07.2008 tarihinde başlayıp, 20.08.2008 tarihinde son bulacaktır. 1 iş günü içerisinde kazananları belirleyip kazananlarla irtibat kurulacaktır. iletişim kurulamayanlar lütfen yönetim ile irtibata geçmeye çalışınız. Yarışmaya katılan herkes bu kuralları okuyup kabul etmiş sayılacaktır. Tüm Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Dileriz... Forummekan.Org Yönetimi
God : - Does man think that we cannot assemble his bones? .... Nay ...! We are able to put together in perfect order the very tips of hin finger ....!!! (( "İnsan, kemiklerini biraraya toplayamayız mı sanıyor? Hayır, onun parmak uçlarını bile yeniden yapılandırmaya gücümüz yeter."(Kıyamet suresi) " )) ________________________________ -------------------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ---------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ________________________________ -------------------------------------------- Konu (( TeK He©e )) tarafından (06-27-2008 Saat 01:06 AM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
Moderator
![]() ![]() User ID: 26532
Giriş Tarihi: Jul 2007 Mesajlar: 2,616
Konular: 1325
Ruh Halim:
Teşekkür : 202 REP Gücü : 12055
REP Puanı : 1205131
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: Abarttık! Yarışmayı Kazananlara Müthiş Ödüller
abi gerçekten güzel bir uygulama olmuş ilk başvuruyu ben yapayım abi bölüm belirtmek mecburi ise ben biyografi,dini konular,yemek tarifleri bölümlerini alırım bide abi bişey soracaktım bir bölümde 20 den fazla konu yok mu 20 biraz az gibi geldi bana...
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
! MaSTeRSCaN !
![]() User ID: 22
Giriş Tarihi: Sep 2006 Mesajlar: 1,310
Konular: 311
Ruh Halim:
Teşekkür : 246 REP Gücü : 15557
REP Puanı : 1555327
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bunu Gercekten Abartmıssınız
Yarısmaya Katılıcak Arkadaslara Bol Paylasımlar Bol Basarılar Dilerim Hediyeler Gerci Hepsi Ayrı Ayrı Güzeller Umarım Iyi Olan Kazanır
|
|
|
#4 (permalink) | ||||||||||
|
Yanlız ADAm
![]() User ID: 5189
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 2,721
Konular: 390
Ruh Halim:
Teşekkür : 891 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 22638882
Alıntı:
ayrıca madem herkes icinden gelerek paylaşımlarda bulunuyor biz de bunun karşılıgında cüz-i miktarda olsa da bir kac hediye vermek istedik.. keşke imkanlar cok geniş olsa da laptop - lcd tv gibi cok daha guzel hediyeler verebilsek.
God : - Does man think that we cannot assemble his bones? .... Nay ...! We are able to put together in perfect order the very tips of hin finger ....!!! (( "İnsan, kemiklerini biraraya toplayamayız mı sanıyor? Hayır, onun parmak uçlarını bile yeniden yapılandırmaya gücümüz yeter."(Kıyamet suresi) " )) ________________________________ -------------------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ---------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ________________________________ -------------------------------------------- |
||||||||||
|
|
| 2 Üye Teşekkür etti bu (( TeK He©e )) mesajlar için: |
ireo13 (06-28-2008),
tarantula_ (06-27-2008)
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
Moderator
![]() ![]() User ID: 26532
Giriş Tarihi: Jul 2007 Mesajlar: 2,616
Konular: 1325
Ruh Halim:
Teşekkür : 202 REP Gücü : 12055
REP Puanı : 1205131
abi bence verilebilecek en güzel hediyeler gerçekten güzel bir uygulama yönetim ekibimiz sağolsun biz üyelere en iyi şekilde hizmet veriyor hepiniz sağolun...
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 5406
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 3,068
Konular: 736
Ruh Halim:
Teşekkür : 148 REP Gücü : 13654
REP Puanı : 1364934
Abi Gercekten cok guzel bir Yarisma Malesef ama Malesef ben katilamicam katilmayi cok isterdim ama is guc okul yogunlugu zaten yetiyor katilan arkadaslarima bol basrilar dilerim..
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
Mekanın Paşası
![]() User ID: 63029
Giriş Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 1,220
Konular: 295
Ruh Halim:
Teşekkür : 377 REP Gücü : 95769
REP Puanı : 9576738
herkese hayırlı olsun bu paylaşım yarışmasına katılan arkadaşlara şimdiden başarılar dilerim
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
|
FMS GROUPS
![]() User ID: 3384
Giriş Tarihi: Nov 2006 Mesajlar: 513
Konular: 251
Ruh Halim:
Teşekkür : 50 REP Gücü : 12756
REP Puanı : 1275336
Tüm Yarışmacı Arkadaşlara Başarılar Dileriz...
FoRuMMekaN.Org Yönetimi |
|||||||||
|
|