![]() |
|
|||||||
| Çöp Kutusu Çöp Kutusu Bozuk Link ve Gereksiz Mesajları Buraya Taşıyın |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаи ваفїмŁıѕı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ƒσяυммєкαη υρℓσα∂ тιмι αçιℓмιşтιя Timin Açıklaması: Dosyalar;Fragman,Demolar,Oyunlar,Programlar Vs... MP3 Yasaktır!.. Yanlız Sanatçıdan İzin Varsa Kullanabilirsiniz... Dosyaların Rarlanması Zorunludur... Aşağıdaki Resimimizi Rarın İçine Eklemeniz Ve Rar Şifresini Forummekan.Com Yapınız... Time Girmek İstiyenler Konunun Altına Cevap Yazsın... Tim Kadrosu ------------------------------------------------------ 1. ρ¢єχρ3ят ( Tim Kurucusu ) 2.ARaGoN 3.holigan221 4.вєятαη 5.By ExtreM Tim Resmi ------------------------------------------------------- ![]()
![]() ![]() Konu ARaGoN tarafından (10-14-2007 Saat 05:24 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
Ŧოร รε८սгﻨէկ
![]() User ID: 661
Giriş Tarihi: Oct 2006 Mesajlar: 6,523
Konular: 709
Ruh Halim:
Teşekkür : 685 REP Gücü : 521812
REP Puanı : 52180300
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: ƒσяυммєкαη υρℓσα∂ тιмι αçιℓмιşтιя
Ekle bnide knk bizde spam fln upluyoz
![]()
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ваفїмŁıѕı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 44070
Giriş Tarihi: Oct 2007 Mesajlar: 511
Konular: 490
Ruh Halim:
Teşekkür : 10 REP Gücü : 43
REP Puanı : 4178
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ekliyim Knk
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
Yanlız ADAm
![]() User ID: 5189
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 2,721
Konular: 390
Ruh Halim:
Teşekkür : 891 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 22638882
selam.. bakın arkadaşlar .. guzel bi team kurmuşsunuz.. tebrikler.. yalnız verdiginiz konular nedense hep daha once verilmis konular oluyor.. lutfen bi arastırın ve oyle konu acın.. ben konu kapatmaktan bıktım yaaaawwwww
God : - Does man think that we cannot assemble his bones? .... Nay ...! We are able to put together in perfect order the very tips of hin finger ....!!! (( "İnsan, kemiklerini biraraya toplayamayız mı sanıyor? Hayır, onun parmak uçlarını bile yeniden yapılandırmaya gücümüz yeter."(Kıyamet suresi) " )) ________________________________ -------------------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ---------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ________________________________ -------------------------------------------- |
|||||||||
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
Banned
User ID: 4261
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 4,748
Konular: 1241
Ruh Halim:
Teşekkür : 44 REP Gücü : 0
REP Puanı : 415359
yaw cogu yeni ondan tek_hece
ilk basta olacak o kadar ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
Yanlız ADAm
![]() User ID: 5189
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 2,721
Konular: 390
Ruh Halim:
Teşekkür : 891 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 22638882
ben de bi sey demiyorum zaten.. dikkat edin lutfen diyorum.. ayrıca ben bi de sunu ilave etmek istiyorum.. eger bir program daha once verilmisse ve buraya o programın update i konulacaksa lutfen yeni konu acmayalım.. daha once acılmış konunun altına ilave edelim veya onceki konuyu editleyelim.. cunku her bir programın guncel halını buraya koyarsak burası forummekan degil forumcopluk olur.. ayrıca cok cok gereksiz programların ve de trial programların konulmaması gerekir.. bu konuda fikirlerinizi bekliyorum..
God : - Does man think that we cannot assemble his bones? .... Nay ...! We are able to put together in perfect order the very tips of hin finger ....!!! (( "İnsan, kemiklerini biraraya toplayamayız mı sanıyor? Hayır, onun parmak uçlarını bile yeniden yapılandırmaya gücümüz yeter."(Kıyamet suresi) " )) ________________________________ -------------------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ---------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ________________________________ -------------------------------------------- |
|||||||||
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
Banned
User ID: 4261
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 4,748
Konular: 1241
Ruh Halim:
Teşekkür : 44 REP Gücü : 0
REP Puanı : 415359
hemen sana Karingoo nun bana verdigi bir ögütü söylüyom Eger eski konuları bilgileri editleyip güncellersek forum olmamızın bir anlamı kalmaz ve belki bana eski sürümü lazım onu nerden bulucam demi cnm
[[karingoo zmanında cok kızmıstı bana ]] |
|||||||||
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаи коŁік
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 11354
Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 1,089
Konular: 125
Teşekkür : 50 REP Gücü : 7549
REP Puanı : 754641
Alıntı:
![]()
|