![]() |
|
|||||||
| Çöp Kutusu Çöp Kutusu Bozuk Link ve Gereksiz Mesajları Buraya Taşıyın |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 (permalink) |
|
мэкаи коŁік
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: Vizyon'a 50 Tane Video Koyana 100.000 Rep
Bende Yaptım Paylasımlarımı Bana'da Bakarsanız...
|
|
#12 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи коŁік
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 11354
Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 1,089
Konular: 125
Teşekkür : 50 REP Gücü : 7549
REP Puanı : 754641
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş 1 konu daha önce verilmişti onu sildim çinliler geliyo adlı flim diğerlerinede vakit buldukca bakacam verilmiş varsa silecem
![]()
|
|
|
#13 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи коŁік
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 27393
Giriş Tarihi: Jul 2007 Mesajlar: 1,003
Konular: 37
Ruh Halim:
Teşekkür : 13 REP Gücü : 1105
REP Puanı : 110289
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Haklısın aga_06 bnde yanlış bi kaç tane konu açmışım daha doğrusu önceden warmış görmedim Xasif silmiş onları ama bn yine de 50 yi tamamladım
![]()
|
|
|
|
#14 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи коŁік
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 16274
Giriş Tarihi: Apr 2007 Mesajlar: 1,337
Konular: 85
Ruh Halim:
Teşekkür : 114 REP Gücü : 8441
REP Puanı : 843822
eee Peki Kardes 2 Tane Konu War Aynı Film Onun Once Hangısı Acılmıs Onu Gorebiliomusun ?
|
|
|
#15 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи коŁік
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 16274
Giriş Tarihi: Apr 2007 Mesajlar: 1,337
Konular: 85
Ruh Halim:
Teşekkür : 114 REP Gücü : 8441
REP Puanı : 843822
Benim Şuana Kadar Verdiğim Filmler =
1= Son Durak 2 = Ayın Karanlık Yüzü 3 = Hip - Hop Dansçıları 4 = Ağır Roman 5 = Anlat İstanbul 6 = Pars 7 = The İMAM 8 = Korkuyorum Anne 9 = Hiç Bir Yerde 10 = Eve Giden Yol 11 = Deprem 12 = Küçük Kıyamet 13 = Dokunmayın Şabanıma 14 = Cem Yılmaz = Bir Tat Bir Doku -[1]- [Full] 15 = Cem Yılmaz = Bir Tat Bir Doku -[2]- [Full] 16 = Cem Yılmaz = Bir Tat Bir Doku -[3]- [Full] 17 = Cem Yılmaz = Bir Tat Bir Doku -[4]- [Full] 18 = Cem Yılmaz = Bir Tat Bir Doku -[5]- [Full] 19 = Cem Yılmaz = Bir Tat Bir Doku -[6]- [Full] 20 = Cem Yılmaz - Askerde [Full] 21 = Çılgın Dershane 22 = Şans Kapıyı Kırınca 23 = Yüksek Tansiyon 24 = Garez 25 = Kanlı Teklif 26 = Şaşkın 27 = Panik Odası 28 = Bay ve Bayan Smith 29 = Korkunç Bir Film 30 = Testere 3 31 = Ata Demirer - Korsan Tv [Şükrü Susla Adab [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]] 32 = Ata Demirer - Korsan Tv [Niyazi Gülle Hayvanlar Alemi] 33 = Ata Demirer - Korsan Tv [Kırık Kalpler - Küçük Emrah 1 ] 34 = Ata Demirer - Korsan Tv [Kırık Kalpler - Küçük Emrah 2 ] 35 = Ata Demirer - Korsan Tv [Müslüm Baba İle Üniversiteye Hazırlık] 36 = Yavuz Seçkin - Galatasaray -Liverpool Maçı İlker Yasin 37 = Cem Yılmaz [1] 38 = Cem Yılmaz [2] 39 = Cem Yılmaz [3] 40 = BBC Belgesel - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 41 = BBC Belgesel - [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 42 = Tarkan Hayranları = Makina ( Kısa Komik Vizyon ) 43 = Beyaz Show = Helyumzedeler ORHAN GENCEBAY ( Kısa Komik Vizyon ) 44 = Beyaz Show = Tiplemeler - Hüsmen Aga, Psikopat vs.vs ( Kısa Komik Vizyon) 45 = Gaffur Dans Show ( Kısa Komik Vizyon ) 46 = Şahan Gökbakar - En Hızlı Laf Sokan Adam ( Kısa Komik Vizyon) 47 = Öfkeli Kalabalık - Makina ( Kısa Komik Vizyon) 48 = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ( Klibler) 49 = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ( Klibler) 50 = [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Klibler) 51 = Hayko Cepkin - Zaman Geçti (Klibler) 52 = Hayko Cepkin - Kaos (Klibler) 53 = Hepsi-Aşk Sakızımısın (Klibler) 54 = Barış Akarsu - Yeterki (Klibler) 55 = Sagopa Kajmer - Baytar 56 = Sagopa Kajmer - İstisnalar Kaideyi Bozmaz ..! Ben Bunları Arastırdım ve verdim Heryere Baktım Ama Verilmemiş Ve Ben Werdim... Bunları Yazdım Sonra O Video Benimdi Bu Benimdi Falan Olmasın =)
|
|
|
#16 (permalink) | |||||||||
![]() ![]() ![]() User ID: 6713
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 12,067
Konular: 2534
Ruh Halim:
Teşekkür : 658 REP Gücü : 34644
REP Puanı : 3463065
WAlla pek anlamam video dan falan ama anlayanalr kaçırmasın züper avantajlar avr Beyler hele hele gold üyelik sınırsız süper fırsat bence...
|
|||||||||
|
|
|
|
#17 (permalink) | |||||||||
|
Banned
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 21424
Giriş Tarihi: Jun 2007 Mesajlar: 492
Ruh Halim:
Teşekkür 1 kere Edildi REP Gücü : 0
REP Puanı : -22237
ya ben anlamdım şimdi bizmi video yapcaz yoksa filmi koycaz şimdi 10tane filmi koycaz
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
#18 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи коŁік
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 27393
Giriş Tarihi: Jul 2007 Mesajlar: 1,003
Ruh Halim:
Teşekkür : 13 REP Gücü : 1105
REP Puanı : 110289
Rogues cum canm arkadaşım şimdi 10 tane normal film koycaksın vizyon.forummekan.com a bi de 40 tane komedi ya da herhangi başka bi yere 40 tane kycaqsın toplam 50 wlala artıq geçti çünkü bn yaptım we karingoya özel msj attım.. umarım seçilmişimdir..
|
|