![]() |
|
|||||||
| Çöp Kutusu Çöp Kutusu Bozuk Link ve Gereksiz Mesajları Buraya Taşıyın |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаисז
![]() |
qebzeKO 1102 Olarak dewam ediyo arkadaslar
Sizleri 1102 serwerimize davet ediyoruz Ex Rate:% 100 Drop Kasmak Kolaydır... Drop Rate:% 100 Herkezi bekleriz... Hamachi Aglari: ag adi:qebzePKYENİ ag adi:qebzePKYENİ2 ag adi:qebzePKYENİ3 ag adi:qebzePKYENİ4 Sifreleri:1 ' dir Serwer ip:5.174.212.26 KO Panel:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İrtibat Adresi:qebzek@hotmail.com Hamachi aga katılmadan KO panele girmez... Not:150x serwerimizde Kişisel Yasanan sebeplerden dolayı kapandi bu konudan ötürü sizlerden qebze KoL TeaM Olarak Özür Dileriz... Konu Babaniz41 tarafından (06-06-2007 Saat 02:24 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
![]() ![]() User ID: 4787
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 986
Konular: 224
Ruh Halim:
Teşekkür : 144 REP Gücü : 2367
REP Puanı : 236523
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iyi gsel hoş da site mite yok nası üyelik alacaz :P
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
![]() User ID: 15515
Giriş Tarihi: Mar 2007 Mesajlar: 24
Konular: 2
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
REP Puanı : 20
REP Seviyesi : ![]() |
kopanel i acın sabit ip ye geçin ondan sonra milleti cağırın ertesi gün kapatıpsınız millet ugrastığı ile kalır
|
|||||||||
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи коŁік
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 4478
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 1,314
Konular: 62
Teşekkür : 8 REP Gücü : 479
REP Puanı : 47680
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ya beyler bune yaa kım sbıtledı bunu
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи віŁġійі
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 7075
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 1,657
Konular: 101
Ruh Halim:
Teşekkür : 3 REP Gücü : 427
REP Puanı : 42407
Girl hunter repin eksilerde görüyorum...hmm...bencede tam olarak nasıl oynucaz
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи коŁік
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 4478
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 1,314
Konular: 62
Teşekkür : 8 REP Gücü : 479
REP Puanı : 47680
wolerıne ne demek ıstedıını tam olarak anlamadım
|
|
|
#9 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
![]() User ID: 17302
Giriş Tarihi: Apr 2007 Mesajlar: 22
Konular: 5
Ruh Halim:
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
REP Puanı : 3371
hamachi server cok bu serveri biz 1 haftadır oynuyoruz ben simdi hazır oldugu için siteye verdim yeterlimi?
|
|||||||||
|
|