![]() |
|
|||||||
| Aşk & Sevgi Aşk & Sevgi bölümü Burada Güzel Sözler Ask İle İlgili Herseyi Bulabilirsiniz |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
Moderator
![]() ![]() |
![]() Şimdi , Kapatsam gözlerimii ... bir uçurumun kenarında ! Açsam kollarımıı ... Beyaz bir elbise üstümdee,ve saçlarım darmadağın olsaa ... Soğuk soğuk hisstsem ölümün nefesini! Elimde bana yazmış olduğun mektuplarr ... yırtıp yırtıp bıraksam rüzgarın kucağına her birini... ! Söylediğin tüm güzel cümlelerini bağıra bağıra geri yollasam sanaa ... Ve tüm canımı acıtanları da döksem denize bedenimle birlikte ! Yine kaybettim,sende kendimi, bende seni, bende beni. Gitmek ... ama temelli, çözüm olur mu ? Sadece,Bir adım kaldı.Sadece bir adım,vazgeçmeye herşeyden ! Hoşçakal,sahiplenilmeyen duygularımm ... Hoşçakal,bende var olamayan San-a ... ... Denizin üstünde beyaz bir ayakkabı ... Hemen yanında ... umutlarını yitirmiş bir genç kız
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаи ваفїмŁıѕı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 14085
Giriş Tarihi: Feb 2007 Mesajlar: 647
Konular: 6
Ruh Halim:
Teşekkür : 8 REP Gücü : 5711
REP Puanı : 570910
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: Herşeyden vazgeçmeye bir adım kala ...
güzel olmuş saol
|
|