![]() |
|
|||||||
![]() ![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|
#11 (permalink) |
![]() ![]() |
Cevap: ESET Nod32 Smart Security + FIX + Resimli Anlatim
bu arada 32 bit ve 64 bit ayrıdır birbirine uyum göstermeyebilir bildiğim kadarıyla buyrun ;
XP yüklü makinede işletim sistemi Windows XP 32bit mi yoksa 64bit mi olduğu nasıl anlaşılır? Sistem türünü denetlemek için Winmsd.exe aracını kullanma: 1. Başlat'ı ve sonra Çalıştır'ı tıklatın. 2. Aç kutusuna winmsd.exe yazın ve Tamam'ı tıklatın. 3. Sağ bölmede, Öğe altında Sistem Türü'nü bulun. Değere bakın. • Sistem Türü'ne karşılık gelen değer X86-based PC (X86 tabanlı bilgisayar) ise, bilgisayarda Windows işletim sisteminin 32-bit bir sürümü çalışmaktadır. • Sistem Türü'ne karşılık gelen değer Itanium–based system (Itanium tabanlı sistem) ise, bilgisayarda Windows işletim sisteminin 64-bit bir sürümü çalışmaktadır.
|
|
| 3 Üye Teşekkür etti bu šℓєєρу mesajlar için: |
|
|
#12 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
User ID: 85345
Giriş Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 1
Konular: 0
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
REP Puanı : 20
REP Seviyesi : ![]() |
teşekkür ederiz saolasın kardeş
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
User ID: 99696
Giriş Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 1
Tşk. Bu rep denen şey nasıl verilir bilsem verirdim selamlar
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#14 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи коŁік
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 44792
Giriş Tarihi: Oct 2007 Mesajlar: 1,182
Konular: 83
Ruh Halim:
Teşekkür : 69 REP Gücü : 11056
REP Puanı : 1105329
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saol kardeş bende bu prog. arıyodum thanks
ßiz Aşkımızı Dolma Kalemle ßeyaz Kağıda Değil,Kalbimize Neşterle Kazıdık..Silebilene Aşk Olsun!... Hayat düşündüğün kadar güzel,gördüğün gibi tatlı değildir.Gerçekler bir gün gözünün önüne geldiğinde,pembenin kara, sevdanın yara,arkadaşlığın ise palavra olduğunu anlarsın! |
|||||||||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ваفїмŁıѕı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 49568
Giriş Tarihi: Nov 2007 Mesajlar: 411
Konular: 138
Ruh Halim:
Teşekkür : 25 REP Gücü : 95716
REP Puanı : 9571419
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: ESET NOD32 Smart Security v 3.0.621 Retail 32-bit Full Link + FIX + Resimli An
bu program yüzünden bilgisayarı bozuodm yhaf yanlış yaptım az daha gidiodu pc ama ii bir antivirus pro. tşk...
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
User ID: 87897
Giriş Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 22
Ruh Halim:
Cevap: ESET NOD32 Smart Security v 3.0.621 Retail 32-bit Full Link + FIX + Resimli An
ii bir program
|
|
|
|
#17 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ваفїмŁıѕı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 13316
Giriş Tarihi: Feb 2007 Mesajlar: 578
Konular: 116
Ruh Halim:
Teşekkür : 14 REP Gücü : 1598
REP Puanı : 159624
Eywallah güzel Proda bir Sorum Olacak Kasma Yaparmı ?
|
|
|
|
#18 (permalink) | |||||||||
|
Yanlız ADAm
![]() User ID: 5189
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 2,778
Konular: 399
Ruh Halim:
Teşekkür : 957 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 22734598
configirasyona göre degişir kasıp kasmayacagı.. configirasyonunu yaza
rsan yardımcı olmaya çalışırım ..
God : - Does man think that we cannot assemble his bones? .... Nay ...! We are able to put together in perfect order the very tips of hin finger ....!!! (( "İnsan, kemiklerini biraraya toplayamayız mı sanıyor? Hayır, onun parmak uçlarını bile yeniden yapılandırmaya gücümüz yeter."(Kıyamet suresi) " )) ________________________________ -------------------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ---------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ________________________________ -------------------------------------------- ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#19 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
User ID: 74057
Giriş Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 6
teşekkürler dostuım çok işime yaradı
|
|||||||||
|
|
|