![]() |
|
|||||||
| Anket Bölümü Burada Çeşitli anketleri bulabilirsiniz. |
| Anketimiz: en çok gezmek istediğiniz bölgemiz? | |||
| marmara |
|
1 | 11.11% |
| ege |
|
2 | 22.22% |
| iç anadolu |
|
1 | 11.11% |
| akdeniz |
|
4 | 44.44% |
| karadeniz |
|
3 | 33.33% |
| güneydoğu anadol |
|
0 | 0% |
| doğu anadolu |
|
1 | 11.11% |
| Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 9. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
Yanlız ADAm
![]() User ID: 5189
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 2,778
Konular: 399
Ruh Halim:
Teşekkür : 957 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 22734598
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: en çok gezmek istediğiniz bölgemiz?
ben dogu anadolu, karadeniz ve iç anadoluyu kısmen gezdim. marmara bölgesini zaten anlatmaya gerek yok.. marmara bölgesi icinde özellikle istanbulda 250.000 km yok kat ettim.. akdeniz tarafına hic gitmedim.. ama fırsatını buldugum zaman mutlaka bir akdeniz seyahati düşünüyorum..
bu arada istanbula gelene veya gelmeyi düşünen olursa rehberlik ederim.. cekinmeden arayabilirsiniz.. bir aksilik olmadıgı sürece elimden geleni yaparım bu konuda şüpheniz olmasın..
God : - Does man think that we cannot assemble his bones? .... Nay ...! We are able to put together in perfect order the very tips of hin finger ....!!! (( "İnsan, kemiklerini biraraya toplayamayız mı sanıyor? Hayır, onun parmak uçlarını bile yeniden yapılandırmaya gücümüz yeter."(Kıyamet suresi) " )) ________________________________ -------------------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ---------------------------------- [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ________________________________ -------------------------------------------- ![]() |
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
<
![]() User ID: 351
Giriş Tarihi: Oct 2006 Mesajlar: 5,136
Konular: 641
Ruh Halim:
Teşekkür : 118 REP Gücü : 33609
REP Puanı : 35011638
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende zaten marmara bölgesinde doğdum ve doğulu olduğum için doğu doğu anadolu ve karadeniz bölgesini gezdim ama ege ve akdeniz bölgesinede gitmek isterim istanbul özelikle anlatılmaz yaşanır
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
SuperGirl
![]() User ID: 57327
Giriş Tarihi: Dec 2007 Mesajlar: 3,924
Konular: 1024
Ruh Halim:
Teşekkür : 1,159 REP Gücü : 816756
REP Puanı : 81675138
doğuluyum karadenizliyle evliyim marmarada yaşıyorum bi akdenizi görsem fena olmaz
![]()
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ємєктая
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 134573
Giriş Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 760
Konular: 211
Ruh Halim:
Teşekkür : 69 REP Gücü : 2732
REP Puanı : 273155
Marmarada oturuyorum güney kıyıları kısmen gezdim , Karadenizi de gezdim ama Ama sanki bir daha bi karadenizi görmek fena olmazdı .!!
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи коŁік
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 100748
Giriş Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 1,118
Konular: 125
Ruh Halim:
Teşekkür : 172 REP Gücü : 12008
REP Puanı : 1200613
Egeliydim Egedeyim
inşallah iç Anadolu bölgesine doğru gitcem (Ankara Hukuuuuuuuk )....her yeri gezmek isterim her ili teker teker gezmek isterim ya ne güzel olur..sonraada dünya turu..başka gezegene gitmek istemiom ama ..
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи аŝıĢı
![]() ![]() User ID: 140642
Giriş Tarihi: Oct 2008 Mesajlar: 70
Konular: 0
Ruh Halim:
Teşekkür : 2 REP Gücü : 256
REP Puanı : 25513
En cok karadeniz bolgesini merak ediyorum birgun gitmek nasip olur ins.
|
|||||||||
|
|
|