![]() |
|
|||||||
| Anket Bölümü Burada Çeşitli anketleri bulabilirsiniz. |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаи кυяÐυ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dünyada En iyi oyuncu kimdir ?
Evet arkadaslar bu ankette Dünyanın en iyi oyuncusunu belirliyorux..
Herkezin farklı bi fikrini olacağını düşünerek 10 tane futbolcunun bile bu forumdaki kişilere yetmiyeceğini düşündüm ve herkezin fikrini buraya yasmasını istedim ama seçenekte çok futbolcu var tabi .. Bence .. C.Ronaldo bazı maçlarda oynayamıyınca Nani Elverişli bir durumu elde ediyor.. ve Ben Nani diyorum.. Dier Seçeneğim .. Ortasaha'nın dünyanın en iyisi diyebileceğiniz 3-4 isimden 1.'si diyebilirix .. Steven Gerrard .. Ortasahada yaptığı gerekli pas alıp vermeler tam ayağa toplar ve asistler ile LiverpooL'un Vazgeçilmez starlarından biri .. Başka bir seçenek : Peter Crouch .. Belki kimse beyenmiyebilir fakat Dirk Kuyt ile beraber Crouch'un performansının kendisinin yapa bileeğinden üstüne çıktığına inanıyorum eğer biraz dikkat ederseniz şu an Crouch o 94.000.000€'ya qeLen Henry'den kat kat daha iyi oynuyor belkide Henry daha az paraya Arsenalde kalsaydı .. hem arsenali başarıya taşırdı hemde performansı düşmezdi diye düşnüüyorum..
![]() ![]() Forum Mekan Haber Ajansı ==> FMHA Konu CloudConnect tarafından (02-27-2008 Saat 10:12 PM ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаи ваفїмŁıѕı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 57908
Giriş Tarihi: Dec 2007 Mesajlar: 712
Konular: 84
Ruh Halim:
Teşekkür : 90 REP Gücü : 10188
REP Puanı : 1018686
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: Dünyada En iyi oyuncu kimdir ?
ronaldinho
HAK ETTİYSEM [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] YOKSA TESEKKÜRDE OLUR ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
||||||||||
|
|
|
| Kullanıcı Size Mesaj İçin Teşekkür Etti...Bu Yazılan Kullanıcı: |
Prens_Lui (02-28-2008)
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
SuperGirl
![]() User ID: 57327
Giriş Tarihi: Dec 2007 Mesajlar: 3,924
Konular: 1024
Ruh Halim:
Teşekkür : 1,159 REP Gücü : 816756
REP Puanı : 81675138
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
herkes ne düşünür bilemem saçma bulanlar da olabilir.
hatta ondan çok çok iyi oynayanlar olmuştur ve olacaktır ama benim için dünyada bir tane futbolcu var gelmiş geçmiş en iyi... birdaha onun gibisi gelmeyecek... RIDVAN
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ѕєپєя
![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 64232
Giriş Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 245
Konular: 39
Ruh Halim:
Teşekkür : 30 REP Gücü : 0
REP Puanı : -12887
Evet Ama RıdVan Bana Pek Dünya Çapında Gİbi Gelmiyo Çünkü O Sadece Kendi İsmini Türkiyede Duyurmuş Birisi
Dünyanın En İyisi Bence C.Ronaldo Ama Bu Şu an Lık Bakın Birgün En İyisi Ben oLcam ![]()
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||||||||||
|
SuperGirl
![]() User ID: 57327
Giriş Tarihi: Dec 2007 Mesajlar: 3,924
Konular: 1024
Ruh Halim:
Teşekkür : 1,159 REP Gücü : 816756
REP Puanı : 81675138
Alıntı:
olabilir ben zaten bana göre en iyi rıdvan dedim...ilk başta belirtmiştim ondan çok daha iyi oynayanlar olabilir demiştim. bu sadece benim fikrim ve yine söylüyorum:en iyi RIDVAN!
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи аŝıĢı
![]() ![]() ![]() User ID: 69650
Giriş Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 68
Konular: 1
Ruh Halim:
Teşekkür : 0 REP Gücü : 2
REP Puanı : 150
REP Seviyesi : ![]() ![]() |
bence kesinlikle c.ronaldo
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
|
мэкаиזй ваѕ ڽуєѕі
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 50014
Giriş Tarihi: Nov 2007 Mesajlar: 4,475
Konular: 873
Ruh Halim:
Teşekkür : 589 REP Gücü : 2139
REP Puanı : 213300
bu konu açılmıstı baska türlü ama nese ben söleyeyim pele eskilerden pele derim o zmn lar kamera pek yokmus ondan çok maç videosu yok dünyanın en çok gol atan oyuncusu eğer şuan dersek c.ronaldo...
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||||||||
|
::PSİKO::
![]() User ID: 59218
Giriş Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 3,094
Konular: 1066
Ruh Halim:
Teşekkür : 560 REP Gücü : 15346
REP Puanı : 1534218
ronaldinho bence
|
|