![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаисז
![]() |
Evet Arkadaşlar maviko Yeni Ip VE Sitesi Veriyorum Girin Oynayın
0 LAg Ve Çok İyi Server IP:88.249.162.202 ve sitesi:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаи віŁġійі
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 3945
Giriş Tarihi: Nov 2006 Mesajlar: 1,535
Konular: 121
Ruh Halim:
Teşekkür : 23 REP Gücü : 5262
REP Puanı : 525869
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paylaşım için saolasın kardes
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
||||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
![]() User ID: 11145
Giriş Tarihi: Jan 2007 Mesajlar: 11
Konular: 0
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
REP Puanı : 20
REP Seviyesi : ![]() |
kanka bn üye oldum ama server kapalı dio cafe dışına giriom 1098 pact istio nereden bulucam yardım pls
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
![]() User ID: 13351
Giriş Tarihi: Feb 2007 Mesajlar: 15
Konular: 1
paylasım icim saol ama site acılmıyo:S
Nick:Cafr0dit Clan:none Np:55k job:Rogue ırk:human ![]() " Sen birinin canını acıtırsan, kendi canını acıtırsın, birine yardım edersen, kendine yardım edersin. Kan ve kemik tüm insanlarda bulunur. Farklı olan yürek ve niyettir". |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи бυяυяυ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 6788
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 3,040
Konular: 416
Ruh Halim:
Teşekkür : 17 REP Gücü : 1681
REP Puanı : 167562
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ewet Sİte Bendede AÇilmiyo
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
![]() User ID: 13351
Giriş Tarihi: Feb 2007 Mesajlar: 15
Konular: 1
kanka üyelik alınmıyo herseyi denedim hicbişey kabul etmiyo bu alabilirmisn sen?
Nick:Cafr0dit Clan:none Np:55k job:Rogue ırk:human ![]() " Sen birinin canını acıtırsan, kendi canını acıtırsın, birine yardım edersen, kendine yardım edersin. Kan ve kemik tüm insanlarda bulunur. Farklı olan yürek ve niyettir". |
|||||||||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи віŁġійі
Ruh Halim:
wallaha ben girdim siteye bende girio bide 1098 patch isteyen arkadaş sana birazdan up edecem bekle
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#10 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи віŁġійі
Ruh Halim:
arkadaşım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonra bunu cliente at ordan bununla gir oyuna konuyu açan arkadaş o ynındaki smiliyi kaldır linkin yanından bitişik olduğu için girmio
|||||||||
|
|