![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаисז
|
HpKo || Exp İtem Zor SerVeR || Yeniii || Dedicated....
HpKo || Exp İtem Zor SerVeR || Yeniii || Dedicated....
Hemen DB ozelliklerine Geçelim ^^ Exp İtem Zor ( LvL Up Oranı AŞşagıda Yazıor , Drop da Drop Listde ) 100Np İle Başlangıc... NpClerin isimleri Türkce Orn.. (İnnHostess)=(BANKA) , (Sundries)=(BakkaL) IlIlIlI Nickli Car ACılmaz... Speed Hack AcaN Userlar Servera Giremez... Küfürlü İd ve Nick Alınmaz... OTO Üyelik OTO Master MoNSTeRLaRıN ExpLerini Monsterlara Gore Orantılı Yaptım Mesela Paramundan 900 K exp Geliyor Brahmandan 700k Guard Towerlar Sorunsuz Calısıyor...(HumaN Tower Sorunu Hallettim) ( [Savunma Kulesi(Orc)] ve [Savunma Kulesi(HuMaN) ) Eslantı Tamamen Baştan editledim... Usko Daki Yaratıkların Tümünü Ekledim Hepsi Attack Yapıyor... Ozellikle Apost OF FLaMeS Aynı Uskodaki Gibi 51 Skill Atıyor Eslant Canavarları ve Bossların Attacklarını arttırdım Bir User Tek Başına Kesemeyecegi Kdr... Guard TowerLarın Atagını Yükselttim Bosslardan Cıkan Dropların Ratesini (Düşme Oranı) Düşürdüm ... Koxp İle Kasmasınlar Die Okcu Skillerini Fixledim.. En Cok 200 Damage Vuruo Okcu Skilleri Oda Monsterlara ^^ BuFF SiL Bas Yapılmaması ve Priestin Ozelligi KaLmadıgını Düşündügüm İcin Buf Sc Kaldırdım.. Lunar War Sorunsuz Calısıor (+open2) 100 Symbol Ekli (50 Kareli 50 Karesiz) Char Sifre Degistirme Sorunsuz Karus Carı Human Human Carı Karus Yapma Sorunsuz Calısıor Name Change Olayı Sorunsuz Bir Şekilde Calısıor İtem Bul - İtem Encode - İtem Decode DB De Ekli Mavi Kutu ve Yeşil Kutunun Drobu yoqtur ... Ama DB de Ekli DB de Valkyre Dragon Shell ws.. Ekli Fakat Droplarda Yoq Unique İtemler , UsKo İtemleri ve 70 QuesT İteMLerinin Drobu Yoqtur...(satış yapılıor) DataBase'nin İncelenmedik Yerini Bırakmadım ^^ Hic Bir Sorun Yoq Can Potu ve Mana Potu Normal Basınca Gidiyor... Dupe Check Ekli Drop Listesinde Verdigim Droplardan Başka Drop Yoqtur... Kral Yapma Sorunsuz Maplar Sorunsuz Her Kesilen Bossdan Drop Alınabilir... İp: 88.255.173.91 KOpaneL: 88.255.173.91 |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаи ємєктая
![]() ![]() ![]() User ID: 154912
Giriş Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 154
Konular: 63
Ruh Halim:
Teşekkür : 5 REP Gücü : 10
REP Puanı : 936
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: HpKo || Exp İtem Zor SerVeR || Yeniii || Dedicated....
server kapalI
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи аŝıĢı
![]() ![]() User ID: 160339
Giriş Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 82
Konular: 1
Teşekkür : 7 REP Gücü : 1
REP Puanı : 21
REP Seviyesi : ![]() |
Zaten pwp server adıüstünde private zor oynucama usko oyanarım daha mantıklıı !!
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
User ID: 161822
Giriş Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 7
Konular: 0
Ruh Halim:
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
REP Puanı : 20
REP Seviyesi : ![]() |
zor server oynamam daha doğrusu oynuyamam
![]() |
|||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Tags |
| hpko |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |