![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаисז
|
Jokes Network Yenı Db Ile Karsınızda
70 LvL Olarak FLL İtem Classa Gore İtemler +8 Takılar +3 Olarak BAşlangıc.. 20 GB İle Doguyoruz. 5 k Np İle Başlıyoruz. Ve Dier Ozellikler Dier Dbm ilE Aynı Upgrade Oranı Ws.. NpClerin isimleri Türkce Orn.. (İnnHostess)=(BANKA) , (Sundries)=(BakkaL) OTO Üyelik OTO Master Eslant Canavarlarını Troll Berserkerr , Troll Captain , Falcon ws... ws... ve Tabe Talos Snake Queen Samma Attacklarını arttırdım Cok deil ama ![]() Guard Towerların Eline Chitin Bow Verdim Güzel Dursun die ![]() Canavarların Explerini Canavara Gore Ayarladım ![]() Koxp İle Kasmasınlar Die OKcu Skilleri En Cok 200 Damage Vuruo Oda Canavarlara ^^ Sc Sil BAs Yapılmaz... Lunar War Sorunsuz 100 Symbol Ekli 100 SemBol Derken HumanLarın İlk 50 si ve Karusların İlk 50 si ![]() Name Change Olayı Sorunsuz Bir Şekilde Calısıor İtem Bul - İtem Encode - İtem Decode DB De Ekli Mavi Kutu ve Yeşil Kutu Drobu DB de Valkyre Dragİsterseniz Droplara Ekleyebilirsinizon Shell ws.. Ekli Fakat Droplarda Yoq DataBase'nin İncelenmedik Yerini Bırakmadım ^^ Hic Bir Sorun Yoq Can Potu Ve Mana Potu Sınırsızdır Dupe Check Ekli Towerlar Sorunsuz ve Biraz Büyüttüm [Savunma Kulesi (Orc)],[Savunma Kulesi (Human)]İp0:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] PaneL:jokesko.sytes.net |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
Deneme Moderator
![]() User ID: 24372
Giriş Tarihi: Jun 2007 Mesajlar: 890
Konular: 213
Ruh Halim:
Teşekkür : 156 REP Gücü : 3801
REP Puanı : 379925
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: ۩ Jokes Network Yenı Db Ile Karsınızda ۩
aynı konuyu 2 defa acmıssın
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи аŝıĢı
![]() ![]() User ID: 105898
Giriş Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 52