![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
ZuZu & ZuZuM
![]() |
FriendKO Game NETWORK ®
Öncelikle Hepiniz Hoşgeldiniz Server 7/24 Açıktır IP 80.93.215.116 - Oto Üyelik - Oto Grade - Oto Master - Oto Sembol - Cz Sorunsuzdur - Exp Zor 1 - 2 Gunde 70 Lvl Olabilirsiniz - 80 Skilleri dbmize Yoktur.Çünkü Son Lv 70'dir - Serverda Oto Ban Polisi Mevcuttur.Dupe Yapmaya Kalkışmayın - Okçu Skilleri Geçici Olarak Kaldırılmıştır - Canavarlar Ve Silahlar Aynı USKO gibidir [USKO Respawn ] - Trasformation Scroll Çalışmaktadır [Hera Ts vs En Kısa Zamanda Eklenecektir] - Delos Sorunsuz Çalısıyordur - Butun NPC'ler Yerli Yerindedir - Priestlerin Atack Skilleri Güçlendirilmistir [Normale Getirilmistir] - Roguelerin Atack Skilleri Güçlendirilmistir [Normale Getirilmistir] - Magelerin Nova Ve Meteor Skilleri Güçlenmistir 1k Cıvarı Vurmaktadır - CSW Sorunsuz Çalışmaktadır [Her Pazar Saat 14:00] - Krallık Seçimi Otomatiktir. İlk 10 Clan Başkanını Aday Gosterır. Kral 2 Hafta Süresince Gorevine Devam Etmektedir. - Serverimizda Düzenli Olarak Eventlar Düzenlemektedir[Gm Kesme Event'ı ,Gm Bulma Event'ı Vs. ] - Lunar War Sorunsuzdur.Hergün Online User Sayısına Gore Saat 11:00 ve 21:00 Da Savas Olacaktır Droplar * Worm : Short Blade (+8) Wood Staff (+8) * Blood worm : Mirage Dagger (+7) ,Glave (+7) , Salamander Staff (+7) * Earth Worm : Totamic Club (+7) Plate Shield (+7) Scimithcar (+8 ) * Bandicot Ve Turlerı : Scrollar Ve Mage Çitinler (Buff Ve Ac Sc Drobu Yoktur) * Kecoon Ve Turlerı : +10 Takı set(Str,Dex,Mp,hp) [Maradonun Hepsini Dolaşın Beklemedıgınız Yerlerde Kecoon Slotları Olabilir ] * Bulcan Ve Turlerı : +7 Çitin Set (Warrior , Priest , Rogue ) * Kecoon CaptaiN : Gold Coin * Golem Troll vs. : Çitin Shell +5 (Warrior , Rogue , Priest , Magecian) * Apos : Shard , Raptor İron Impact (+5) * Deruvish : Elixer ,Totomic Spear , Impact (+5) * Dark Mare : Mavi Kutu (3 Adet ) Exp Slotları Werewolf ( 0 - 40) Lycan (40 -50 ) Haunga Warrior (50 - 60) Giant Golem (60 - 70 ) Oyundaki NicqiM uLt1Ma
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
яσтαѕιz_αşιк
![]() ![]() ![]() User ID: 45493
Giriş Tarihi: Oct 2007 Mesajlar: 1,743
Konular: 300
Ruh Halim:
Teşekkür : 505 REP Gücü : 30107
REP Puanı : 3010402
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: ####~~FriendKO Online Huzurlarınızda [ Girmeyen Kaybeder Ben Userım ] ~~####
bende geldim karusum
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
ZuZu & ZuZuM
![]() User ID: 2813
Giriş Tarihi: Nov 2006 Mesajlar: 1,575
Konular: 202
Ruh Halim:
Teşekkür : 149 REP Gücü : 19351
REP Puanı : 1934750
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: ####~~FriendKO Online Huzurlarınızda [ Girmeyen Kaybeder Ben Userım ] ~~####
oKe Erkin Ben HumaN
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
ZuZu & ZuZuM
![]() User ID: 2813
Giriş Tarihi: Nov 2006 Mesajlar: 1,575
Konular: 202
Ruh Halim:
Teşekkür : 149 REP Gücü : 19351
REP Puanı : 1934750
FriendKO Yetkilelerinden Acıklama;
"Serverımıza Gm vb Yetkili ALINMAMAKTADIR. Bir kez daha sölüyorum YETKİLİ ALIMI YOKTUR.Ltfn gereksiz pmlerle bizleri karşı karşıya bırakmayın.... Server ımız düzeyli playerlardan oluşmaktadır. "
|
|