![]() |
|
|||||||
| Çöp Kutusu Çöp Kutusu Bozuk Link ve Gereksiz Mesajları Buraya Taşıyın |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаисז
|
Oto Üyelik
Oto Master Oto Grade Oto Sembol 74 Level ve Valkyrie Ekli olarak başlangıç. 5k National Point ile Başlangıç. Raon Camp,Dodo Camp,Delos Kapat Hatası Vermiyor!.. Kareli ve Karesiz NP İşaretleri Ekli...(100 Np İşareti ve Sorunsuz.) Tüm İtemler Ekli...(Gem,Bifrost,Usko vs...) Critic Güçlendirildi.(Çok fazla değil.) Mage 72 Staff Vuruşu Güçlendirildi.(Çok fazla değil.) GM Kodları Sorunsuz. %100 Upgrade ve Drop Rate. Okçu 32k Vurma Bug'u Giderildi. Lunar War Sorunsuz. Dark Lunar War Sorunsuz. Castle Siege War(CSW) 1-2 Sorun Var.Onu Siz Halledersiniz.(Ben CSW Kullanmıyordum 1. Clan'ın Bayrağı Delos'a koyuluyordu.) Forgetten Temple Sorunsuz.Yaratıklar Çıkıyor. Gryphon'lar Eklidir Fakat Droplara Eklemedim.Siz Ekleyebilirsiniz. Holy Water,Abyys Blessing,Water of Bless(1440 HP Pot),Acid Potion Fixlendi. NCS ve Nation Transfer Çalışıyor. Bifrost Yaratıkları Görünür ve National Point Verirler.(Sadece Greed,Wrath ve BossOgo National Point Veriyor.) Stat,Skill Bugları Fix. Pot Derdiniz Yok.Potlar Sınırsız. Ağırlık Derdi Yok.İstediğiniz İtemi 9999 Tane Alabilirsiniz. 74 Level Charlar Clandan Atılır.(Sebebi:Yan Char Açıp Clana alıyorlar.Bu yüzden bunu yaptım.) Irk Seçim Ekranı Sadece Bir Kere Gelir. USKO Pelerin Ekli. Tüm Sc'ler Eklidir ve Sorunsuzdur. Nation Transfer Tamamen Sorunsuz. Şifre Değiştirme Ekli. NCS Ekli. NPC'lerin Eline Item vermeyiniz.Kapat Hatası Alabilirsiniz. Guard Towerlar Çalışıyor ve Sorunsuz.Yaklaşık 1K Vururlar. Premium Sistemi Var. Savaş Atı(War Captain) Var ve Sorunsuz.(Yalnız Patch Gerekli!. IlIllIl Gibi Çarlar Açılamaz !! Ülke bayrakları ekli. Savaşlarda monumentler np vermektedir ! Stat sorunu yok STR de mageler güclenmiyor- 31 point vea 1 point resde düzeliyor - Ülke bayrakları eKlidir droplara eklemedim size kalmış Siz İsteğe Göre Herşey Ekleyebilirsiniz Rogue 62 Kağıtları ve 54 57 kağıtları için maradona Tyon Ekledim ordan cıkıyor İP: istanbulko.homeip.net bekliyoruz emege saygi cvp yazarsanız hit olur sevinirim. UYARI : isminize database error hatası verebilir farklı isim deneyin mesela anakronik olmuyor |
|
|
|
| Kullanıcı Size Mesaj İçin Teşekkür Etti...Bu Yazılan Kullanıcı: |
rainbow123 (10-09-2008)
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаи ємєктая
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 134573
Giriş Tarihi: Sep 2008 Mesajlar: 760
Konular: 211
Ruh Halim:
Teşekkür : 63 REP Gücü : 2732
REP Puanı : 273155
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: Istanbulko ozellıkler ıcerde sabıt ıp gelın.=)
bakalım bir saol!! hayırlı olsn.
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ѕєپєя
![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 94970
Giriş Tarihi: May 2008 Mesajlar: 325
Konular: 34
Ruh Halim:
Teşekkür : 13 REP Gücü : 1568
REP Puanı : 156757
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı olsun
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
User ID: 77639
Giriş Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 17
Konular: 0
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
REP Puanı : 20
REP Seviyesi : ![]() |
hayırlı olsun çok zevkli gm ler online gm ler ayrımcıkık yapmıyor sagol
|
|||||||||
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ѕєپєя
![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 4666
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 290
Konular: 46
Ruh Halim:
Teşekkür : 13 REP Gücü : 4496
REP Puanı : 449401
kapalı şaunda
neden kapandı yhaw zevkli serverdi |
|||||||||
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
User ID: 28128
Giriş Tarihi: Jul 2007 Mesajlar: 2
Konular: 0
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
REP Puanı : 20
REP Seviyesi : ![]() |
bu oyunu nerden ındırebılırım arkadaslar yardım edın lutfen durularkan@:S:S
|
|||||||||
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
Moderator
![]() User ID: 5937
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 2,557
Konular: 648
Ruh Halim:
Teşekkür : 172 REP Gücü : 8083
REP Puanı : 807939
bu serverın tanıtımı daha önçe yapılmış [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konu kilit+çöp
|