![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаисז
|
MageServer//74 lwl itemli başlangıç//150 k np başlangıç//Hamachi
*Oto Üyelik
*Oto Master *Oto Grade *Oto Sembol *74 Level ve Valkyrie Ekli olarak başlangıç. *150k National Point ile Başlangıç. *Raon Camp,Dodo Camp,Delos Kapat Hatası Vermiyor!.. *Kareli ve Karesiz NP İşaretleri Ekli...(100 Np İşareti ve Sorunsuz.) *Tüm İtemler Ekli...(Gem,Bifrost,Usko vs...) *Mage 72 Staff Vuruşu Güçlendirildi.Novalar 2-3 k arası vuruyor. *%100 Upgrade ve Drop Rate. *Lunar War Sorunsuz. *Dark Lunar War Sorunsuz. *Holy Water,Abyys Blessing,Water of Bless(1440 HP Pot),Acid Potion Fixlendi. *Nation Transfer Çalışıyor ve Tamamen Sorunsuz. *Stat,Skill Bugları Fix. *Pot Derdiniz Yok.Potlar Sınırsız. *Ağırlık Derdi Yok.İstediğiniz İtemi 9999 Tane Alabilirsiniz. *74 Level Charlar Clandan Atılır.(Sebebi:Yan Char Açıp Clana alıyorlar.Bu yüzden bunu yaptım.) *Irk Seçim Ekranı Sadece Bir Kere Gelir. *USKO Pelerin Ekli. *Tüm Sc'ler Eklidir ve Sorunsuzdur. *NCS Ekli. *Guard Towerlar Çalışıyor ve Sorunsuz.Yaklaşık 1-2 k civarı Vururlar. *Premium Sistemi Var. *IlIllIl Gibi Çarlar Açılamaz !! *Savaşlarda monumentler np vermektedir ! *Rogue 62 Kağıtları ve 54 57 kağıtları için maradona Tyon Ekledim ordan cıkıyor !! *Np kasmak kolayy userlerin isteğine göre savaşaçacağız ve ayrıca Atross 100 , Riote 50 np vermektedir ![]() İP0:5.252.156.196 Kopanel:5.252.156.196 Hamachi Ağ:MagicianGame , MagicianGame2 , MagicianGame3....MagicianGame20'e kadar vardır. Şifreler:1 MagicianGame10 dan sonrakilere girilmesi tavsiye edilir lag olmasın diye. Serverimiz Mage serveridir.İyi oyunlar.. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаи ѕєپєя
![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 94970
Giriş Tarihi: May 2008 Mesajlar: 325
Konular: 34
Ruh Halim:
Teşekkür : 16 REP Gücü : 1568
REP Puanı : 156757
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: MageServer//74 lwl itemli başlangıç//150 k np başlangıç//Hamachi
hayırlı olsun
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
User ID: 161822
Giriş Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 7
Konular: 0