![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаи аŝıĢı
![]() |
ip=flowko.no-ip.biz
kopanel=flowko.no-ip.biz ÖzeLLikler; *Oto Üyelik *Oto Symbol and Oto Grade (Fixli) *Savaslar Fix (Csw,Lunar,Kartopu,Vs) *70 Guest Yaratıkları Ve Görev Npc si Ekli *Teleport Andream Girişi (Teleport) Npc Deqil *Bifrost Yaratıkları Ekli *Bifrost Giriş Ve Cıkıs Ekli(Gerekli Evt dosyaları Link dosyasının icinde) *Andream Lvl Kontrollü Ve Monsterleri,Tower,Ve Potcu Sundires Ekli *Bifrost Taşları Ve Gem Taşları Ekli *Maradon Cıkısında Bazı Yerlerde (Chritmas Three) Nowel Agacları Usko Bicimde Eklenmiştir. *Diger Db Lerimdeqi Özelliklerin Hepsi *Jop İtem Npc si Mevcut *Bifrost Ve Gem Taşlarını Drop Olarak eklemedim Siz ekleyin Bifrost Yaratıklarına Databasede Mevcut *SANTA Ekli (Emc Ve Lüferson un Bazı Yerlerinde Event Olarak cıkıyor. *Lvl Oranlarınızı Kendiniz Ayarlayın *Daha Bir Cok Şey ekli aklıma Gelmior Önemli Eklentilerim Filan Vardır Aklıma Gelmiyor Kontrol Edin *Dupe Koruma Mevcut(Filesleri Tam Yaptıqımda)Paylaşcam [Relogda Dupe İtemler Siliniyor) *SpeedXp ,Seri Tbl Engelli. *Oto gm özelligi ve 7/24 online gm vardır |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаи ѕєپєя
![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 42080
Giriş Tarihi: Sep 2007 Mesajlar: 206
Konular: 10
Ruh Halim:
Teşekkür : 15 REP Gücü : 4892
REP Puanı : 489073
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: Flowko__DeDiCaTeD__Online
saat 15.00 server offline
bugün açık server bulamadım
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+REPLERİNİZİ BEKLİYORUM[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
||||||||||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|