![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаисז
|
Server Özellikleri:
80/1 öncelikle otonp otograde otosembol otoüyelik var USKO pelerin itemlerin hepsi +10 maradondan cıkıyor. Snatcher (solucan) 2000k buff 350 ac ckıyor Usko itemleri ekli (Eagle's Eye , Dagger of <Seflname>, Cold Heart Dagger , Spear of murky belt ve küpeler dahil) Bf itemleri mevcut Sherion Avedon Asasin Critical Point calısıyor. Archer skilleri calısıyor.Zr Yapmıyor Sadece Skill Girişte Her Karaktere 5k Np Hediyemiz Delos sorunsuz... Arena sorunsuz... Cz sorunsuz... su anda Lag sorunumuz yoktur ama olursa Hİç can sıkmayın Düzeltilir. Hergün Boss Event vardır... Kral Seçimleri Vardır.Krallar 1 Ayda 1 Değişmektedir... Oyun Cuma saat 20,30 da Genel Bakıma Alınmaktadır...Res gelmektedir.Clan Np Sembol Ve buglar için...1 veya 2 saat sonra Oyuna Kaldımız Yerden Dvm =)=) itemlerin hepsi +10 maradondan cıkıyor. Snatcher (solucan) 2000k buff 350 ac ckıyor Usko itemleri ekli (Eagle's Eye , Dagger of <Seflname>, Cold Heart Dagger , Spear of murky belt ve küpeler dahil) Bf itemleri mevcut Sherion Avedon Asasin Critical Point calısıyor. Archer skilleri calısıyor. felenkor balrog ultima Santa eklidir ve np vermektedir. Server Açıklaması:RealGhost KO EMPİRE 1299v Serverini Ticaret Amacı ile Değil.Oyunun Tadına Ve Usko Da yapamadıklarımızı yapmak için Acılmıstır Ve uzun Ömürlüdür. Server Kuralları: Admin & GM lere Sağlısızlık Argo Küfür Vb.Kelimeler Kullanmamanızı Rica Ederiz. Admin & Gm lere Sağısızlık Ban Sebebidir. Cz'de Human & Orc Town Basmak 2 Uyarı Halinde Ban sebebidir. Sikayetler Uzerine Sikayet ne olursa olsun İlk önce arastırılır.Uyarılır Ve Tekrarlarırsa Ban Sebebidir.Durup Dururken Ban atmıyoruz Emeğe Saygı. ![]() Usko itemlerini Görmek için gereken dosyalar Buyrun linkler: http:/ /rapidshare.de/files/39545779/Data.rar.html http:/ /rapidshare.de/files/39544851/UI.rar.html http:/ /rapidshare.de/files/39546593/Item.rar.html http:/ /rapidshare.de/files/39491298/Felankor.rar.html >> felenkor görmek için OyunAdı:RealGhost KO EMPİRE 1299v Server Adı:RealGhost Yetkili Server:Administrator - Bakım için Giriş Yektililere özel Server IP:realghost.servegame.com Yeni Bir server Daha Eklene bilir... Oyun'u kurmama yardım eden herkeze Tşkr ederim... ![]() Oyun Açıktır... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаи ѕєپєя
![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 70490
Giriş Tarihi: Mar 2008 Mesajlar: 243
Konular: 21
Ruh Halim:
Teşekkür : 8 REP Gücü : 116
REP Puanı : 11526
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: ***********RealGhost KO EMPİRE 1299v****************
güzele benziyor bi bakayım
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи аŝıĢı
![]() User ID: 104677
Giriş Tarihi: Jun 2008 Mesajlar: 33
Konular: 7
Ruh Halim:
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
REP Puanı : 20
REP Seviyesi : ![]() |
Server Cokk Güzell Ama Burdada Bir Sorun Var Heryerde Aynı
Sağ Alta Mavi Bişey Var Tıklıyorum Giriyorum Skilll Taplosu Acılıoy Ama Benim Taplomda Skilleri Deyiştrmek Icin Alta Sayılar Olması Gerkirken Bende 1 Yazıyo Sadece Ve Skillerimi Deyiştiremiyorum Napıcam Yardım Ederseniz Cokk Sevincem |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
User ID: 36553
Giriş Tarihi: Sep 2007 Mesajlar: 4
Konular: 1
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
nasıl anlamadım sen skillerimi sıfırlattında oldu eğer öyleyse yeni char açıcaksınn
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ѕєپєя
![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 42080
Giriş Tarihi: Sep 2007 Mesajlar: 206
Konular: 10
Ruh Halim:
Teşekkür : 15 REP Gücü : 4892
REP Puanı : 489073
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
'Snatcher (solucan) 2000k buff 350 ac ckıyor' bunu sen yazmışın
2000k buffla hiç ölmeyiz heralde
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+REPLERİNİZİ BEKLİYORUM[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ѕєپєя
Ruh Halim:
bu arada saat 14.21 oyun kapalı
![]()
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+REPLERİNİZİ BEKLİYORUM[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи аŝıĢı
![]() ![]() User ID: 62412
Giriş Tarihi: Feb 2008 Mesajlar: 60
Konular: 7
Ruh Halim:
Teşekkür 1 kere Edildi REP Gücü : 1
saat 14:24 oyun kapalı
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаи ємєктая
![]() ![]() ![]() User ID: 97543
Giriş Tarihi: May 2008 Mesajlar: 166
Konular: 9
Ruh Halim:
Teşekkür : 43 REP Gücü : 4841
REP Puanı : 484010
Alıntı:
|
||||||||||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ѕєپєя
Ruh Halim:
tamamen katılıyorum
|||||||||
|
|
|