Konu
:
Moderator Başvuruları..
Tekil Mesaj gösterimi
07-18-2008
#
1
(
permalink
)
CloudConnect
мэкаи кυяÐυ
User ID:
67416
Giriş Tarihi:
Feb 2008
Konular:
601
Ruh Halim:
Teşekkürler: 57
Teşekkür :
50
REP Gücü : 8700
REP Puanı : 869928
REP Seviyesi :
Seviye: 26
Aktiflik: 420 / 638
Online Süresi: 294 / 1370
Tecrübe: 55%
Moderator Başvuruları..
Öncelikle Herkezden Özür diliyorum .. Çarşamba qününe kadar hazırlanıp yani doqm qünümde basvuruyu yapacaktım ama performansımın zirvelerine yaklastıqım icin sabırsızlandım tekrar herkezden özür diliyorum ..
Adınız...F
urkan
Soyadınız...Öznam
Yaşınız...15( 23 Temmus'da 16 diyebilirs )
Mesleğiniz... Öğrenci
Oturduğunuz yer... İstanbul/Tuzla
İstediğiniz Bölüm Hakındaki Bilqileriniz...Oyunlar & Online Oyunlar & Spor & Fan Club & Türkiye&Dünya Gündemi Haberleri.. böLümlerini istiyorum bu bölümlerde elimden geleni Yapacağıma inanıyorum..
Foruma Katılım Süreniz... valla qecen sene bu forumdaydım sonra tatile cıktık okul dersleri zorladı ve il deiştirdiqimiz icin biraz forumdan ayrı kaldım fakat performansımda bi düsüklük hissetmiyorum..
FOrum Hakkında Düşünceleriniz ... ilkte paylasım yapabileceğim ve arkadaslıqın & saygının & sevqinin üst derece olduqu bir forum arıyordum .. 1 tane ararken ben 2 tane buldum ama dierini kardeşim istediği icin ben doqru yolda ilerlediqimi düsünüyorum ve böylece foruma qeldim..
Forummekan'da Açtığınız Konu Sayısı Ve Mesaj Sayısı "" 657 Mesaj .. 455 Konu ""
Online zamanınız...7-8 Saat [ bili0rm fazla ama can sıkıntısı :S Yararlı olabilmek icin bide qerekli olabilior basen ]
Kısaca kendinizden bahsediniz... Arkadas Canlısı biriyimdir .. sıcakkanlıyımdır .. bulunduqum ortama kolayca alısırım [veya ben öyle sanıorm
] kimseyle kolayca kavga etmem .. forumdaki düzeni bozmak qibi bi tavrım yoktur .. mesajlarım argo veya küfür icermez fakat şekilli harfler icerebiLir .. " l = L .. o = 0 .. g = q " qibi .. futbol oynamayı severim .. yemek yemeyi severim .. etrafımdakileri qülümsiyerek mutlu etmeyi severim .. tanımadıqım insanlarla tanısmak onların saygısını ve sevgisini kazanarak onlarla arkadaş olmayı isterim .. biliyorum biraz kısa olmadı ama
son olarak kendime sürekli bi forum arıyordum ve bulduquma inanıyorum .. paylasımlarımı engelliyen 40 sn s0runu ve diğer moderatör & yönetimdeki arkadaşlarla beraber forumdaki kötü şeyleri [spam trojan flood cift konu acma argo konusma ] forumdan atacağımızı düsünüyorum [ Allah kısmet ederse ve Basvurum kabul edilirse
]
Allah'a Emanet oLun .. Kendinize İyi bakın..
Forumda İyi Vakit Geçirmeler .. Bol Paylaşımlar .. Forumda Eğlenmeniz DileğiyLe
vakit Ayırdığınız İcin Tesekkür Ederim ..
Herkesten tekrar özür dilerim
ekan
H
aber
A
jansı ==>
FMHA
CloudConnect
Açık Profil bilgileri
CloudConnect - Özel Mesaj gönder
CloudConnect - Daha fazla Mesajını bul