![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
мэкаи коŁік
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+18 5 güzel hikaye eminim güleceksiniz
Ne yapsak!
Hemşire, doktora hastayı gönderdi : - Kalbini dinlemek için ne zaman eğilsem, kalp atışları hızlanıyor. Ne yapsak? - Önlüğünü ilikle !.. Nerden anladın! Bir uzay mekiği bir gün çöle düşer. Sadece 2 uzaylı mekiğin içinden sağ çıkarlar. Çöl olduğu için etrafta hiçbirşey ve hiçbirkimse yoktur. Bunlar yürürler, yürürler, yürürler ve en sonunda bir benzin istasyonu bulurlar. Pompanın yanına giderler ve "konuş" derler. Pompalar konuşamaz. Bir daha tekrarlar "konuş" derler. Yine ses yok. "Son kez söylüyoruz, konuş yoksa vururuz" derler. Pompalardan ses çıkmaz. En sonunda uzaylı alır eline silahı ve "vuruyorum" der. Diğer uzaylı ise "Abi vurma bunlar tehlikeli olabilir" der. Oda "N'olcakki bize birşey olmaz" der ve vurur! Büyük bir patlama olur ve bunlar bayağı uzağa uçarlar. Uzaylı "Bunların tehlikeli olduğunu nerden anladın" der. Diğeri ise cevabı verir "Ben hep *ükünü beline dolayıp, kulağına sokanlardan korkmuşumdur" der. köyün birinde herkes sövüyormus köyde ki imam duramamış gitmiş köyde bir gün biri ölmüş komşu köyün imamı gelmiş başlamıs namaza: (hoca)eyy cemaat merhumu nasıl bilirdiniz (cemaat) ii bilirdik a... goyim (hoca) hakkınızı helal ediyormusunuz (cemaat) ediyoz a..... goyim (hoca) gömün a.... goyim ![]() ![]() Adamın biri işine giderken boş bir binanın önünden geçer ve bu sırada gözüne şu yazı takılır. 'Giriş 10 dolar'. Şaşırır boş bir bina içinde ne olabilirki diye merak eder. Tabi bu arada cebindede sadece 10 doları vardır. Ama merakını yenemez ve içeri girer. Bomboş bir oda ve odanın ortasında bir keçi. Çok sinirlenir. Keçiyi yakalayıp bi güzel *iker. Ertesi gün yine aynı binanın önünden geçer ve bir grup insanın binanın arka tarafına doğru gittiğini görür. Herkesin küçük bi delikten içiri baktığını görünce yine dayanamaz bende bakacağım der ve bide ne görsün. Bi adam bi adamı *ikiyor. - Ulan ibnelere bak be. Hiç ahlak kalmadı derken kalabalıktan biri yüksek sesle: - Birader sen ne diyosun bu bişeymi dün adamın biri keçiyi *ikiyodu. Efendim,bugün çok hastayım,başım ağrıyor,midem bulanıyor,vücudumun her yeri sanki dayak yemiş gibi.Korkarım işe gelemeyeceğim... Durumu dinleyen patron -Kerim Bey,biliyorsun bugün çok önemli müşteriler geliyor ve sana mutlaka ihtiyacımız var.Böyle durumlarda ben karıma bir masaj yaptırır,bir de seks yaparım.Kesinlikle kendime gelirim. Lütfen sen de dene ve hemen işe gel. Aradan iki saat geçer ve Kerim bey patronu tekrar arar. -Efendim dediğinizi yaptım.Gerçekten iyi geliyormuş.Sanırım kısa bir süre sonra işte olurum... -Haa bu arada evinizin manzarası inanılmaz güzelmiş
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
Moderator
![]() User ID: 15258
Giriş Tarihi: Mar 2007 Mesajlar: 2,543
Konular: 491
Ruh Halim:
Teşekkür : 307 REP Gücü : 24581
REP Puanı : 2457740
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: +18 5 güzel hikaye eminim güleceksiniz
Güzelmis
![]() |
||||||||||
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи віŁġійі
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 5626
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 1,802
Konular: 106
Ruh Halim:
Teşekkür : 27 REP Gücü : 6657
REP Puanı : 665330
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sondaki bi harika
![]()
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи аŝıĢı
![]() User ID: 154728
Giriş Tarihi: Nov 2008 Mesajlar: 34
Konular: 0
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
REP Puanı : 20
REP Seviyesi : ![]() |
ellerine sağlık süpeeeeer..zuhaha
|
|||||||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи віŁġійі
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 33632
Giriş Tarihi: Aug 2007 Mesajlar: 1,614
Konular: 152
Ruh Halim:
Teşekkür : 25 REP Gücü : 4482
REP Puanı : 447941
super ya cok saol.
|
|
|