![]() |
|
|||||||
![]() ![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink)
|
|
|
Moderator
![]() |
+18 6 fıkra / Seks Dersi +(18) / Ben nasıl oldum baba +(18) /Fitil Nasıl Kullanılır
Sen Hangisisin? Savaş başladıktan sonra adamı askere çağırırlar ve aradan aylar yıllar geçer. Savaş bitmiştir ama genç adam hala dönmemiştir. Artık erkeksizlik canına tak eden kadın bir mektup yazarak ayrılmaya karar verir. - Sevgili Markus, sözlerime nasıl başlayacağımı bilemiyorum. Uzun zaman yolunu gözledim ama böyle bir geleceğimizin olmadığını düşünüyorum. Hem bu zamana kadar seni tam 4 kez başka biriyle aldattım. Sana kalan hayatında mutluluklar dilerim. Lütfen sende olan resmimi geri gönder Marry. Mektubu alan adam çıldırır. Kaybettiği sevgiliye mi yansın, yediği boynuza mı ??? Hemen gider bütün arkadaşlarından geri vermek üzere kadın fotoğrafları toplamaya başlar, kızkardeşlerinin, sevgililerinin resimlerini. Kırk elli tane biriktirmiştir ve bunları Marry´nin bir resmiyle birlikte bir zarfa koyar yazmaya başlar, - Sevgili Marry, ayrılma kararını saygıyla karşılıyorum ve bende aynı fikirdeyim. Bende sana kalan hayatında mutluluklar diliyorum. Fotoğrafını seçemedim, bende bütün sevgililerimin fotoğraflarını gönderiyorum lütfen oradan kendininkini seç ve kalanları geri gönder Markus! ![]() Şehmus okula gelir, tabii bizim Şehmus ilkokul talebesi, ama her tarafı yara bere içinde, hoca sorar, "Şehmus oğlum ne oldu sana", Şehmus der, "Babam dövmiştir". Hoca sorar, "Niye oğlum", "Valla bilmiyom hocam akşam evde yatıyık biraz sonra babamın sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de yok buba uyumadım diyrem oda geliy beni doviy." Bunun üzerine hoca, bak Şehmus bu gibi durumlarda uyumasan da ses etmemek lazımdır der. Şehmus kafa sallar eve gider, ertesi gün okulda Şehmus daha fena dövülmüş olarak gelir. Bunu gören hoca merakla gider yanına ; "Şehmus ne oldi kim yapti" der. Şehmus der ki "Bubam yapmıştır." "Niye Şehmus ne oldi", Şehmus anlatır. "Hocam akşam evde yatıyık biraz sonra yine babamin sesini duyuyom, Ali uyudun mi ali den ses çıkmiy Veli uyudunmi e Veliden de ses çıkmiy Mehmed uyudin mi Mehmedden de ses çıkmiy Şehmus uyudin mi diy, ben de uyumadım ama hiç ses etmedim. Bunun üzerine anam ile bubam bir gıpraşmaya başladiler anlamadım ne oliy biraz sonra anam dedi ki, la ihsan ben geliyom, bubam da haticem ben de geliyom dedi ben de ula nereye gidiyonuz ben de geliyom dedim... hoca derki; oğlum bunlar anne baba, gider gider gelirler. Sen hiç bozuntuya verme. Uyuyo gibi yap. peki demiş Şehmus. Ertesi gün bir bacak kırık. " Bu sefer ne oldu? " der hoca. Hocam, dediğin gibi yapmişem. Hiç ses çıkarmamişem. En son bubam anamın arkasına geçti, "ben çocuk isterem, ben çocuk isterem!" diye bağırmaya başlayınca; ben de fırsat bu fırsat demişem. Geçtim bubamın arkasına, " Ben de bilgisayar isterem !!!! "" Üç Kız üniversiteden üç ayrı bolümden birincilikle mezun olmuşlar. Rektör kendilerini çağırmış ve sizleri hayata hazırlayacak soruma cevap verebilirseniz vereceğim başarı belgesi ile kolayca iş bulabileceksiniz. Birinci kız içeri girer ve hoca sorar; -Kızım senin kaç tane ağzın var? -İki tane var hocam. -Hangisi büyük? diye sorar hoca; Kız normal ağzını göstererek, bu büyük diye cevap verir. -Hoca niçin o büyük diye sorar - Kız; bunun dişleri çıktı öbürünün daha çıkmadı der ve sınavı kazanır.... İkinci kız içeri girer ve hoca sorar; -Kızım senin kaç tane ağzın var? -İki tane var hocam. -Hangisi büyük? diye sorar hoca; Kız *mını göstererek, bu büyük diye cevap verir. -Hoca niçin o büyük diye sorar. Kız; bunun bıyıkları çıktı öbürünün daha çıkmadı der ve sınavı kazanır.... Üçüncü kız içeri girer ve hoca sorar; -Kızım senin kaç tane ağzın var? -İki tane var hocam. -Hangisi büyük? diye sorar hoca; -Kız normal ağzını göstererek, bu büyük diye cevap verir. -Hoca niçin o büyük diye sorar Kız; bu emziği bırakalı 20 sene oldu ama aşağıdaki daha yeni başladı emmeye. Yaşlı ve cahil bir köylü hayatında ilk defa rahatsızlık geçirir. şehre iner ve bir doktora gider. doktor; - ''neyin var'' diye sorar. yaşlı amca; - ''karnım çok ağrıyor'' der. doktor hastalığını bilir ve yaşlı amcaya 3 fitil vererek kullanmasını söyler. amca gider ve ertesi gün ağrıları daha fazla artmış olarak doktora tekrar gelir. doktor; - ''n'oldu amca'' der. amca kıvranarak; - ''fitilleri kullandım ama karnım daha çok ağrıdı'' der. doktor hemen bir röntgen filmi çeker ve ayrı bir odada filme baktığında adamın midesinde 3 adet fitil görür. doktor hemen adamın yanına koşarak; - ''amca n'aptın sen'' der. amca; - ''n'oldu doktor bey'' der. doktor; - ''amca bu fitiller yutulurmu'' der. amca döner; - ''n'apacaktım dötümemi sokacaktım'' der. Veled, 'Babacim yaa, ben nasil oldum, cok merak ediyorum" diye israr >edince... >Adam, "Nasil ossa bunu bu oglana bi gun annatmak durumunda kalacam, eyisi >mi simdi izah edim, hazir sormusken, kurtuliym gitsin bu isten" deyi >dusunur, icinden... >"Bak evladim, cok eyi dinne, zira bi daha annatmiyacaam: > >"Anannan baban, bundan yedi sene evvel, bi 'cyber cafe'de karsilasti. >"Bir iki bakistiktan soona bu 'cyber cafe'nin musait bi yerine gectiler... >Baban 'memory stick' ile , 'USB' den bi baglanti kurdu... >"Anaciin bu firsati eyi degerlendirerek 'memory stick' den bi kac 'download' >endirdi... >"Bu dangalak baban da, bir-iki 'upload' yukledi... Ammaaa, >" ..heyecandan 'Firewall' kullanmayi unuttugumuz aklimiza geldiginde >is isten gecmisti... >"Bu raddeden soona da, ne 'delete' edebildik, ne de 'cancel'... >"Sonuc olarak da, ortaya felaket bi 'Virus' cikti, dokuz ay soona... >"Iste mesele bu kadar basit, benim guzel evladim..." > SEKS DERSİ Oglan (O) : Baba kadınlar sexten neden daha çok zevk alırlar? Baba (B) : Bak oglum sex burnunu karistirmaya benzer.Burun her zaman parmaktan daha cok zevk alir. O : Neden kadinlar tecavuz edilmekten nefret ederler? B : Sen sokakta yururken biri gelip burnunu karistirsa hosuna gider miydi? O : Baba neden bayanlar adet gunlerinde sex yapamazlar? B : Burun kanasaydi karistirabilir miydin? O : Erkekler neden prezervatifle sex yapmaktan hoslanmazlar? B : Eldiven giyip burnunu karistirmazsin heralde. O : Baba neden sex ozeldir? B : Sinifin onunde burnunu karistirmazsin degilmi? O : Baba sen supersin yaa!.... SEVİYELİ BİR PAYLAŞIM ADINA: İYİ GÜNLER DİLERİM VE HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN... <=== SAYGILAR ===> |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||||||||||
|
мэкаи віŁġійі
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 5626
Giriş Tarihi: Dec 2006 Mesajlar: 1,802
Konular: 106
Ruh Halim:
Teşekkür : 27 REP Gücü : 6657
REP Puanı : 665330
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cevap: +18 6 fıkra / Seks Dersi +(18) / Ben nasıl oldum baba +(18) /Fitil Nasıl Kulla
teşekkürler
|
|
|
|
#3 (permalink) | |||||||||
|
мэкаисז
User ID: 81271
Giriş Tarihi: Apr 2008 Mesajlar: 2
Konular: 0
Teşekkür : 0 REP Gücü : 0
REP Puanı : 20
REP Seviyesi : ![]() |
Cevap: +18 6 fıkra / Seks Dersi +(18) / Ben nasıl oldum baba +(18) /Fitil Nasıl Kulla
huhuh :S
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |||||||||
|
::PSİKO::
![]() User ID: 59218
Giriş Tarihi: Jan 2008 Mesajlar: 3,084
Konular: 1060
Ruh Halim:
Teşekkür : 559 REP Gücü : 15346
REP Puanı : 1534218
REP Seviyesi : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
süper fıkaralar ya.paylaşım için sağol.çok güldüm.
|
|
|
|
#5 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи ѕєپєя
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 43213
Giriş Tarihi: Oct 2007 Mesajlar: 318
Konular: 69
Ruh Halim:
Teşekkür : 54 REP Gücü : 9998
REP Puanı : 999672
süpeeerrr
güzelmişşş |
|||||||||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи τυτκυηυ
![]() ![]() ![]() ![]() User ID: 95215
Giriş Tarihi: May 2008 Mesajlar: 113
Konular: 10
Ruh Halim:
Teşekkür : 18 REP Gücü : 256
REP Puanı : 25501
Super Bısey
Hele Fıtıl Hıkayesı Superdı ![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи τυτκυηυ
Ruh Halim:
Repım olmadıgı ıcın tessekkur edıyorum
![]() |
|||||||||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |||||||||
|
мэкаи τυτκυηυ
Ruh Halim:
Hakkettıysem + r3p
|
|||||||||
|
|
|